R.E.L.A.X.A.R.

Allmänt

Dsquared2  a/w -12.  Grönt är så snyggt. En favorit färg.

Vad jag gör när lilla J (äntligen) somnat ?  Jag struntar i allt fix en liten stund och r.e.l.a.x.a.r. med  fashion shows på style.com också lyssnar jag på så HÄR skön musik.    Balsam för själen….. !

Snyggt! och en touch av leo räcker fint för mig. 

I loooove pink !  (nähä???)

Som sagt: blått is the shit i höst.

Den där gula detaljen…. love it !

Svart är alltid rätt. 

SÅ snygg make-up. Bilden åker upp på mitt moodboard !

Jag är helt slut… och tokstressad över allt jag har att göra…  och jadå, jag var nyss i Thailand men seriöst: I need a vacation ! på riktigt.  bara jag. på en solig strand…utan någon som väcker mig på morgonen så att jag får sova till jag vaknar…. herregud vilken dröm !   en gång så !   😉

Nu ropar verkligheten på mig:  3 till kartonger ska bort. Sen :  i säng !

SwEeT dReAmS!

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “R.E.L.A.X.A.R.”

 1. Oj, du får försöka ta det lugnt! Men jag förstår att det är stressande med alla måsten som hänger över en.

  Ha en fin helg 🙂

  • gizmolina says:

   Ja, inte lätt att ta det lugnt när hela hemmet badar i kartonger + saker…. hoppas att vi får bättre ordning snart så att jag kan chilla. ! 🙂 Önskar dig en härlig helg ! Kram !

 2. Sara says:

  Du om någon förtjänar att relaxa lite, om jag var du så skulle jag nog redan ha magsår. Imponeras av dej som verkar dra ett så tungt lass där hemma! :))))

 3. Reidun says:

  Du er alltid så full av energi og pågangsmot og sprer rundt deg m glede gjennom bloggen din..du kan ikke klare alt bestandig,,,,bremse litt og kom deg ut i solen for det gir i allefall meg energi!!!!sender deg noen varme solige tanker!!!

 4. Vad fina bilder, så inspirerande! Du har så fin blogg!
  Kram kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *