Rachel Zoe + Lindex = Sant!

Allmänt

Stjärnstylisten Rachel Zoe (hon är föresten gravid med sitt 1:a barn).

Min favorit stylist, Rachel Zoe  (som jobbar med mängder av kändisar, tex Cameron Diaz & Kate Hudson), har ingått ett samarbete med Lindex. Hon har valt ut och stylat sina favoriter ur Lindex vårkollektion och de kommer att finnas i samtliga Lindex butiker + online den 18 april. DET ser jag verkligen fram emot ! 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Rachel Zoe + Lindex = Sant!”

  1. Jag såg detta häromdagen och det är verkligen något som jag ser framemot! 🙂 kram

  2. Emmie ♥ says:

    Men OJ! Det var verkligen inte illa, vad spännande!

  3. Tonje says:

    Det blir spennende! Hun er så utrolig dyktig, gleder meg til å se.:)

  4. Jennie says:

    Synd att hon inte fick göra lite snygga gravidkläder, det saknar jag verkligen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *