RAIN, RAIN, GO AWAY…!

b84983673f238e2cc95578031fadaed3

Happy onsdag sweeties! 

OMG så otroligt s.k.ö.n.t. det var att få sova en lång natt!  Jag slocknade sekunden efter att jag postat mitt förra inlägg och vaknade av väckarklockan runt kl.09.  Saken är nämligen den att jag sover lite dåligt då jag och J är här själva. Inbillar mig en massa otroligt onödiga saker…. hoppar upp för minsta ljud… Allt startade egentligen då det hände en sak här på resorten för många år sen. Och det berörde absolut inte oss. Men ändå. Vetskapen om att vår Security ibland sover på nätterna känns bara inte helt bra…  Så, som sagt, nu då JIG, vår egna securityman, är på plats så kan jag äntligen slappna av lite mer.

Och på tal om att slappa…. idag har vi en riktigt soft-hänga-hemma dag. Men den är ofrivillig. Vi hade egentligen planerat att åka iväg på en liten mini semester från semestern, men – så kom regnet och det har tyvärr hållit i sig heeeela dagen. Så det att jag smörjde in mig med solcreme efter duschen på morgon var lite onödigt, men vi får se det som ett tecken på att jag i alla fall tänker positivt! 😉

13537656_10153617529795796_1989129044473778350_n

Dagens tidningar. Vi köper både Phuket Gazette & Phuket News då vi är här nere. Då får vi med oss det som händer i området. Tyvärr är ju armén fortfarande i full gång med att rensa bort restauranger, barer etc. från beacherna och då vi passerade Surin Beach, på väg upp till Sunwing Bangtao häromdagen, så fick jag en klump i halsen då jag såg allt som är borta…  Tänk – hela snygga, vackra Catch Beach Club som de byggt om och gjort så galet snyggt då vi var här i julas är totalt jämnat med marken…. Uff. Det är trist alltså.  (ska stoppa i Surin en dag snart och ta lite pics så att ni får se).

13529190_10153617545570796_7384870153519987107_n

Jag älskar att titta på kartor. De ger en så härlig överblick över var man är och vart man ska. Och den här kartan fick mig att för första gången se var Koh Lanta är i förhållande till var vi är! Ha, ha. Och till er som undrar var i Phuket vi bor? Vi bor i Chalong, långt ner östkusten. (på andra sidan berget från oss är Kata beach).

13537601_10153617573295796_8780482955044976391_n

Åh, nu slutade det plötsligt att regna så mina J gick ner till poolen. Ser du att de vinkar till dig?  Det är så fint att de får tid tillsammans, för efter flytten så ses vi allt för sällan alla 3. 

Nu ska jag lägga mig i solstolen här ute på terrassen med lite blader och chilla.  Sen ska vi ta en tur till Central Festival för det gäller att hitta på något kul för att skapa sitt eget solsken på en regnig dag!

Önskar dig en underbar onsdag! 🙂

P.S Tusen 1000 miljoooooner TACK för den f.a.n.t.a.s.t.i.s.k.a. feedback ni gett mig senaste dagarna. Ni är de allra, allra bästa!! Och – jag skickar mina varmaste tankar till alla berörda i Turkiet. Denna förfärligt hemska terror måste få ett slut…! 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “RAIN, RAIN, GO AWAY…!”

 1. Pia says:

  Bra att du har en securityman nu hos dig så du kan sova. Sover dåligt om jag bor på markplan på semestrar.
  Ha det fortsatt bra !

 2. Så tråkigt med all denna terror , otäckt när det sker på flygplatser.
  Har bytt plan en gång i Istanbul, tror inte det blir någon fler gång.
  Tycker det är konstigt att det inte är säkerhetskontroller före man går in i flygplatsen i Bangkok.
  Apropå säkerhet,vi bor ju inte på ett område i Thailand men känner mig ändå inte orolig.
  Är dock alltid noga med att inte låta värdesaker ligga framme obevakade utomhus.
  Kram Titti
  Ps.Vill du se stora uppblåsbara “leksaker” kolla på http://www.room99.se , fick precis mail från de.
  Hjälp flamingon kostar 1629:-.
  Den där guldiga svanen skulle ni ha!

 3. Christina says:

  Visst är det trist allt det som militären rensar i Thailand. Läste om detta med Surin i april på ett forum som heter Thailandsforum där de skrev att allt skulle rivas och att Surin Beach var nu tillägnat Thailands kung. Själv vägrar jag att åka till Thailand efter nio år på raken fram tills de tog bort alla solsängar och de små restaurangerna på stränderna. Jag lider med alla som hade sysselsättningar där och höll rent och fint. Saknar Thailand och då Phuket och områdena runt Kata jättemycket men tyvärr… Kanske en dag slår drömmen in om ett mirakel. Ni ser i alla fall ut att ha det underbart.
  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *