AND THE WINNER IS….!

Goood söndag kära vänner! 

Söndags känslan är verkligen fylld av feelgood och vår älskade fluffiga Gizella ligger framför mig på bordet och ser sååå söt ut då hon sover att jag får lust att gå och lägga mig igen…  för igår blev det en sen Eurovision kväll ! Vi bjöd över våra grannar och viftade med norska flaggor och drack gott bubbel och hade en så trevlig kväll. Jag tycker att Italien verkligen har levererat en riktigt BRA Eurovision i allt från delfinaler, mellanakter och programledare.  Och att Ukraina vann var ju ingen större surprise! Det var det däremot att det gick så bra för Spanien ! Och jag hittade en till favorit i Rumänien och sen tyckte vi så klart att det var trist att det inte gick bättre för Norge… (ska de inte ta av sig sina masker nu? Hur långt ska de dra det?)  Kul i alla fall att det gick så pass bra för Sverige och tur att Ukraina inte bara vann p.g.a. sympati röster utan för att de faktiskt hade en riktigt bra låt! så jag tycker att deras vinst var väl förtjänt! Om du missade ESC igår så hittar du bidraget HÄR.

Såg du? Tycker du att rätt låt vann?

 

Fångad i farten i går kväll med flaggan i hand och glitter in mind…! 

 

Nu ska jag försöka få de sista detaljerna på plats inför annonseringen av pappas hus. Det är mycket som ska ordnas inför en husförsäljning och det är mer speciellt då objektet inte är sitt eget.

Jag önskar dig en riktigt härlig dag fylld av skön avkoppling! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

38
Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “AND THE WINNER IS….!”

 1. Maria says:

  Fint men inte alla ballonger. Big no no på dom.

 2. Malin says:

  Om ni inte redan haft visning så är ett tips, i all välmening, att städa vattenlåset på toa under tvättstället. Det stod ut. Toppenhus annars! You go!

 3. Sonya says:

  Märkligt med alla ballonger, vore nog bättre att ta bort dom!

 4. Cam says:

  Ukrainas låt var helt värdelös! Visst att smaken är som baken men gud…!? O Norges..som ett skämt!?

 5. Anne says:

  Men snälla rara människor som känner er tvungna att kommentera…om G nu tycker ballonger är vackert och festligt, varför har ni behov att meddela att ni tycker nåt annat? Nä, alla tycker inte lika och samma, men inte tusan måste jag prompt berätta att nåt inte faller mig i smaken som G uppenbarligen tycker är vackert och trevligt, bara för att göra mig hörd. Till vilken nytta?
  Jag tycker du har gjort det jättefint, nåt som sticker ut ur mängden, och ett festligt tema. Kul! Annars är det ju mest basilika och träskärbrädor, och vem minns det? Lycka till med försäljningen!

 6. Elin says:

  Lykke til med salget! Huset har virkelig flott utsikt. God 17.mai imorgen. Hilsen Oslo.

 7. elisabeth says:

  Försök att inte bry dig om de negativa kommentarerna. Jag älskar din blogg och dina positiva tankar och pepp! Bästa!

 8. Mia says:

  Lycka till med försäljningen, du har verkligen lagt ner sin själ och hjärta i stylingen och allt jobb med den. Ta inte åt dig av elaka kommentarer, du sprider alltid så mycket positivt i din blogg så låt inte några enstaka negativa personers åsikter påverka dig. Önskar dig en härlig 17:e mai!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *