Re Ká Ta Beach Club.

Allmänt

Till er som varit på Kata beach: check stranden! inte många solstolar i sikte 😉   Min tunika + snäckhalsband är shoppade här i Phuket och vi måste bara fixa en sån där skön flytpuff till poolen hemma på vår resort. Den är sååå skön att flyta runt på… !

Vilken h.ä.r.l.i.g. dag vi har haft ! Vi har chillatRe Ká Ta beach club heeeela dagen och blev där fram till solen gått ner och det var dags för middag. Då trippade vi iväg till Two Chefs ( på andra sidan gatan ) och åt god fläskfilét och på den vägen är det… vi kom precis hem  (klockan är 21.20 hos oss) !  🙂   Ska ta en dusch nu och sen blir det lördagsmys.

Önskar dig en festlig kväll !  🙂

P.S hade haft mååånga fler bilder att visa om jag bara haft med mig ett laddat batteri…. det här var de enda bilder jag hann ta innan det stod change the battery pack… jag lär mig visst aldrig…

Kategori: Allmänt | 15 Comments

15 responses to “Re Ká Ta Beach Club.”

 1. Titti says:

  Two Chef´s just love it.
  Kram Titti

 2. Hej!
  Vilken skillnad mot hur trångt det är i högsäsong av både stolar och soldyrkare… Fantastiska bilder och jag blir så sugen på Thailand… Bilderna är en bra morot att spara i hop pengarna. Själv har jag shoppat under dagen, lite somriga nagellack samt en vit somrig tunika…och massor med jordgubbar.
  Njut din lördag och mys med familjen.
  Kram
  Lena

  • gizmolina says:

   Ja, snacka om skillnad ! Fick tyvärr slut batteri på kameran så jag kunde inte ta fler pics av beachen. Ska göra det nästa gång vi är där så att du får se. Vad mysigt det låter med shopping ! 🙂 och ja, förstår att det lockar att resa tillbaka hit snart igen. Livet här nere är ju så skönt ! Önskar dig ett härligt lördagsmys ! Kram !

 3. Marion says:

  Re ka ta hanns inte med på vår resa men ska absolut dit nästa gång det bär av till Phuket.

 4. Anna says:

  Vad har du för kamera, “drar” du med dig din stora systemkamera till stranden, ute på to-dos (hemma) osv? Nyfiken då jag precis köpt en systemkamera :)Har du ett extra batteripack? Kameraväska eller rakt ner i din handväska? Hur gör man??? 😀 Njut kvällen

  • gizmolina says:

   Yes, jag drar med mig min Canon EOS 500D överallt ! så inte ofta jag kan gå runt med clutch 😉 Jag är slarvig med att ha xtra batteripack som du märkt om du följt min blogg en stund men ska skärpa mig på den punkten , ska alltid ha ett xtra laddat med. Har en kameraväska men den orkar jag aldrig släpa med mig så jag förvarar faktiskt kameran i en mössa. Jo, det är sant. 🙂 den tar mindre plats och skyddar. Happy söndag ! Kram !

 5. Bella says:

  Åååh, vad jag vill åka tillbaka till Thailand, ser ju helt underbart ut på bilder och så gott att det inte är så mycket folk som under högsäsongen!!

  I funderar på att ta en sista minuten och flyga över om det inte blir bättre väder här hemma.

  Njut i paradiset på bästa sätt!

  Kramar Bella

  • gizmolina says:

   Förstår att du längtar tillbaka ! och ja, har är SÅ mycket lugnare den här tiden på året. Älskar det ! och tycker absolut att du ska ta en sista min om du har möjlighet. Vet att det finns galet billiga resor hit ner nu ! Önskar dig en skön söndag ! Kram ! 🙂

 6. Gabriella says:

  Är det en flytande “Fatboy”? En sån vill jag också ha!
  Fortsätt ha det så där supersoft som man bara kan ha i underbara Thailand.
  Kram

  • gizmolina says:

   Nej, inte fatboy, den heter…hmmm… nu kommer jag inte ihåg ?! ska checka nästa gång vi är där ! De säljer dem i butiken på beach cluben så vi funderar på att köpa en till vår resort som vi kan flyta runt i i poolen. Den är ju bara underbar ! Njut din softa söndag ! Kram ! 🙂

   • Gabriella says:

    Åh, kolla om de säljs någonstans och om man kan beställa hem en sådan till Sverige, eller om de finns att köpa i butik…
    Ha det fortsatt bra. Vi åker till Kroatien i två veckor i morgon. (Fast jag gillar endå Thailand bäst;)).
    Kram

 7. fru Svensson says:

  Å om jag hade kunnat skicka pengar hade jag bett dig köpa en till oss också.
  Hade varit kanon att ha i poolen,luftmadrasserna håller ju inte så länge.
  Ha det så underbart.Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *