Rea-shopping-tips!

Jag har kvar 1 st av denna favorit från Odd Molly i size 1 på -70%. Nypris: 2.998. Nu: 899 nok. Älskar att dragkedjan går helt upp = värmer skönt också är pälsen avtagbar så att man kan variera den från dag till dag…

Jag har äntligen fått igång internet i min butik. Snacka om lycka! 🙂  men det är via stick (mobilt bredbånd) så jag får nästan hänga ut genom skyltfönstret för att få det att fungera men skit samma. Huvudsaken är ju att jag kommer mig ut på nett!  Ska ta och byta om nu för strax kommer fotografen som ska knipsa några pics. Och vad kul att ni gillar smyckena som jag har köpt in ! de kommer självklart även att finnas i min nettbutik då den öppnar och fram till dess kan ni beställa av mig via mejl. Ni ska få veta så fort jag fått in dem! 🙂 (gissar att de kommer om ca 2 v.).

Jag har kvar 1 st snygg-kappa (Odd Molly) i size 1. Nypris: 8.598, nu: 2.579 nok! Den är ett super köp för det finns ingen lika fin i a/w -12 kolleksjonen…

Om du är shopping-sugen så kan du mejla mig på: gizmolinas@hotmail.com .

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Rea-shopping-tips!”

  1. Nicole says:

    Visa meeer!?:))) är shoppingsugen till tusen, men koftor, tunikor och interör står mer på min lista, önskar jag kunde besöka din butik och shoppa…

  2. Lize-Lotte says:

    Synd det inte var storlek nr 2 kvar..men lycka till den som kan köpa denna vackra..Ha en härlig fredagkväll..

  3. Kristina says:

    Vad är det för adress till din nätbutik?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *