READY FOR TAKE OFF…!

Allmänt

Happy new week mina kära vänner! 

Jag startade min dag med att veckostyla håret och i eftermiddag så lyfter jag mot mina älskade J i Oslo så måste prioritera att få ordning på min packning etc innan take off men jag ville titta in till er i farten för att ge mitt allra största T.A.C.K. till alla er helt underbara bloggvänner som har beställt varor från mig. Alltså WOW! så – från hjärtat: tusen 1000 miljoner TACK !!! för både era beställningar och för den helt fantastiska feedback som ni har strösslat över mig i era mejl. Jag somnade med ett stort smil igår kväll tack vare er!  Jag kommer att posta massor med kärlek tillsammans med det ni beställt och jag längtar redan till nästa gång som jag har möjlighet att köra en ny Gizmolina försäljning. Det kommer inte att dröja så länge!

Jag har några timmar i loungen i kväll så jag försöker få till att blogga igen då, annars så hörs vi mer i morgon.

 

Älskar att starta min dag hos bästa Olivia på Annelis Hårdesign. Tänk förut steg jag upp v.a.r.j.e. morgon och rullade mitt hår i sååå många år, nu behöver jag inte tänka på håret på över 1 vecka. Livets bästa life hack! 

 

Önskar dig en riktigt, riktigt fin start på veckan!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

34
Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “READY FOR TAKE OFF…!”

  1. L says:

    Åh nej! Jag missade att shoppa av dig:( Är det för sent nu?

    Annars laddar jag om till nästa omgång!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *