READY FOR TAKE OFF.

9984016be70ac689e0f8f6629ae868c6

Happy onsdag sweeties!

Här kom precis JIG hem och jag är på väg till flygtåget strax. Ska bara fixa klart håret och packa först. Alltså att resa lätt lär jag mig nog aldrig…jag kör mer efter bättre att ta med för mycket än för lite…! 😉  Sen får jag inte glömma att checka sminket innan jag springer iväg för här rinner tårarna för fullt då & då… oh my… det är mycket att tänka på…  Men! ute skiner solen och innerst inne så vet jag att förändring är bra.

Njut din dag!!! nu måste jag köra på här.

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “READY FOR TAKE OFF.”

 1. C says:

  Alla dessa cliffhangers! Snart måste vi få veta vad som pågår och varför tårarna rinner (hoppas att de är lyckliga tårar innerst inne…).
  Kram!

 2. Titti says:

  Hoppas du får en fin vistelse i Stockholm.
  Spännande med “det nya”…….få se om jag gissat rätt!?
  Kram Titti

 3. Evelina says:

  Hoppas sthlm trippen blir bra!! Förstår att det måste vara jobbigt just nu när det verkar vara mycket att tänka på….ha en bra dag!!! Kram

 4. towe says:

  Välkommen till Stockholm och härlig vår! Här rinner också tårar men mina är pga pollen 🙂

 5. Elisabet says:

  Så jättenyfiken på förändringarna som ni står inför! Hoppas att du får härliga dagar i Stockholm när solen skiner! Kram!

 6. Amelie says:

  Måste erkänna att jag är jättenyfiken, ska bli kul att se om jag gissar rätt!

 7. Mia says:

  Så nyfiken på vad det är för något som är på gång i ditt liv. Kul med förändringar om man själv har gjort valet…sedan kan ju även andra mer “påtvingade” förändringar bli bra i ett längre perspektiv, lycka till och kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *