Chill Norway n.e.w.s. !

Allmänt

Denna godsak i økologisk bomull  finns även i vackert blå…  (se bild längre ner). Pris 1399. 

Darlings!

Vart tog dagen vägen ?  tänkte att jag skulle blogga så fort jag kom till butiken på morgon men vips! så är klockan 15.37. Vad hände?!  Tiden går verkligen SÅ fort när jag har så söta och trevliga kunder 🙂

Var föresten förbi till Chill Norway på väg till jobb idag och plockade med mig news till butiken och du, om du önskar att shoppa något ur denna lilla super duper snygga kolleksjon så är det en god idé att mejla mig och reservera plagget redan nu för de var nästan helt tomma på lagret. Om jag får ditt mejl med önskat köp så postar jag till dig torsdag !  🙂  (mejla på: gizmolinas@hotmail.com).

Mexico long sleeve i 100% lin , kr 899.

…och så här snygg är samma style i finaste grönt. 

Här ser du föresten den fräscha blåfärgen . Den finns både i genser utan hood (som på bilden) + i den style som du ser på översta bilden (med hood + lommer som är min personliga favvis !!).

Du finner pics av alla styles hos Chill Norway + på Chill´s Facebook sida (sök på ChillNorway).

Och just det : om någon av er som dessutom önskar att beställa den fina vita klänningen från Chill som jag bloggade för en tid sedan så finns den på lager ! 🙂

Bäst jag kör iväg nu. Har lovat J att ha med kompis hem på playdate idag.

Tjingeling så länge ! 🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Chill Norway n.e.w.s. !”

 1. Lena i Uppsala says:

  Wow, vilka härliga kläder! Vill ha….
  Tiden går fort när man har kul – eller hur? Det är ju ett tecken på att du har det gött på dagarna, lyckliga stunder tycker vi om.
  Kram fina du,
  Lena

  • gizmolina says:

   Visst är de snygga ?! 🙂 och ja, tiden f.l.y.g.e.r. när man har kul. ! Hoppas att du också har haft en fin dag och jag passar på att önska dig en fantastisk onsdag ! Kram !

 2. Linda says:

  Hej stort grattis till ny bostad. Utsikten ser underbar ut. Jag undrar vilka öppettider du har i butiken denna veckan. Kom ihåg o slappa lite mellan jobben. Kram Linda

  • gizmolina says:

   Tusen tack ! 🙂 Jag har öppet butiken onsdag, torsdag & fredag kl. 12.00 – 16.30. Välkommen ! Kram !

 3. LuleAnna says:

  Söta och trevliga kunder i en toppenbutik med supertrevlig ägare.
  Kom in i butiken trött sliten efter att ha vaknat var 10eminut hela natten med lilla tjejen hemma som är sjuk. Gick ut ur butiken med två fina godbitar och fylld med dagens energi. Du strålar och ger ! Fantastiskt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *