REGN & SOLIGA MINNEN.

Allmänt

Dagens reminder.

Morning girls!

Idag slapp jag göra mig klar för att följa Johanna till skolan. Vilken obeskrivlig l.y.x.! för det är inget jag är bortskämd med direkt. Och regnar gör det men det känns bara bra eftersom det ger mig den arbetsro jag behöver idag.  Ro till att ta tag i en hög med jobbigt papirarbete som jag skjutit framför mig lite för länge… men nu är det en ny dag och varje dag är som sagt en ny fräsch start! 🙂

Ett ställe som det inte regnade en enda droppe på var på vår f.a.n.t.a.s.t.i.s.k.a. ferie på Mallorca 2011. Kommer ni ihåg att jag vann en bloggresa dit? Med Ving? (tack vare tips från en av er fina bloggläsare). Jag och Johanna reste iväg 1 vecka till vackra Sun Garden Cala Mesquida och i söndags, då jag städade på J´s rum så satte hon plötsligt på cd´n vi köpte på hotellet och vilka härliga minnen låtarna väckte! Om du inte har bokat någon sommarsemester ännu så är mitt BÄSTA tips (efter Thailand så klart) att resa hit. Det var ett familjeparadis deluxe och Johanna tjatar om att resa tillbaka…  Bästa semestern som sagt!  Ska ta och göra ett eget inlägg om det, vill ni det? att jag gör ett par rese-tips-blogginlägg?

8 juli 2011 utanför vår lägenhet på Sun Garden Cala Mesquida i de finaste klänningar vi ägt tror jag. Min använder jag flitigt fortfarande varje sommar, men J har tyvärr växt ur sin.

Visst är det härligt att ha SOMMAR att se fram emot?! Love it! Vi ska föresten till Thailand. Längtar! Men alltså hör på det här då: på tal om det jag skrev igår ang. Johannas idé om syskonfix: Jag & J var inom en fin barnbutik i byn och plötsligt säger tjejen som hjälper oss “blir det en gutt eller jente denna gång?”.  Johanna höll på att skratta ihjäl sig…  Shit alltså. Nu är det verkligen dags att ta tag i beach -14! På r.i.k.t.i.g.t. (hon skyllde på att det var min jacka som gjorde att jag såg gravid ut men ändååååååå….).

Nej, nu kör vi tisdag girls. Pepp, pepp!!! 🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “REGN & SOLIGA MINNEN.”

 1. line says:

  Så fint bilde, vi var på samme sted på mallorca sommeren 2012 og det er ett av de fineste stedene jeg vært med barn altså. Det var virkelig flott og så fresht den gangen. Sikkert fortsatt. Har booket ett annet sted i sommer men frister med en tur til Mallorca altså.

  • gizmolina says:

   Åh så kul att du också varit där! 🙂 Visst är stället det bästa! Jag har sååån lust att resa tillbaka dit! En dag…

   Önskar dig en strålande tisdag! Klem!

 2. Heidi says:

  Hei – og takk for superfin blogg!
  Vi er – som deg – veldig glad i Thailand, men har aldri reist dit på sommeren. Kun nov-april. Men med skolebarn er jo ikke mulighetene så mange til å reise så langt, så kanskje sommerferien? Vi liker Phuket godt, men er det virkelig slik at man ikke kan bade i havet på sommeren – noe sted?? Er butikker & restauranter åpne som vanlig i lavsesongen? Ville vært kjempeglad for noen Thailand-sommer-tips:-)

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 tack för peppande feedback Heidi! 🙂 Jag gör väldigt gärna ett sommar-Thailand-inlägg så det kommer! kanske inte idag, men en dag väldigt snart! Promise!

   Men helt kort lite snabba svar på dina frågor:

   Det är badförbud på sommaren p.g.a. undervattensströmmar men med det inte sagt att du inte kan bada. Men! du får inte simma långt ut…/ du ska heller inte ligga och bada med badringar / badmadrass etc p.g.a. att det är så strömt + att det är väligt stora vågor. Men doppa sig går helt fint!

   Butiker & restauranger är öppna precis som vanligt! 🙂

   Mer info. kommer som sagt i ett eget inlägg. Jag älskar Phuket på sommaren!!! bästa tiden på året att vara där tycker jag!

   Njut dagen! Klem!

 3. Hei-og takk for din vakre inspirerende blogg.
  Vi har vært 5 ganger på Cala Mesquida og det er nok mitt favoritt sted på Mallorca. Hvis du lager et innlegg om denne vakre plassen igjen kan du jo også nevne at den er perfekt for romantikk. Vanity Suite er helt fantastisk. Noen reiser jo uten barn! Sist vi var der bodde vi i en Royal Terrace Suite. Bedre kan det ikke bli.

  Ønsker deg en strålende dag 🙂 Klem

 4. Pia says:

  Hej
  Skulle var toppen med lite Mallorca tips !
  skall dit 10-17 juni 🙂
  Tex. Bra Restaurang tips och shopping Tips är hjärtligt välkommna
  Pia

 5. susan says:

  Har ledd så mye av din datter som mente du kunne låne en annen pappa, liksom sendt ut mail til alle pappaer på skolen med forespørsel:-)

  Men har tenkt på bli avlastninghjem eller fosterforeldre. Tror dere hadde gjort en kjempefin jobb der og dere hadde fått mye glede

 6. Monica says:

  Reisetips. Ja takk!!!! Kjør på:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *