Regnig mysdag.

Allmänt

Glittrig regnkappa + sylvester från Tiny Doe, klänning Chill Norway och 2 (!) paraplyer… Johanna var tveklöst klar för en walk i regnet 😉

Efter en soft start på dagen så mötte vi upp våra fina vänner Emma & Elsa för en tur till H&M, ett stopp på Brooker och till sist: lek hemma hos oss. Vi har haft en super duper mysig eftermiddag & kväll! 🙂

Vad som gömmer sig i påsen? En fin klänning som jag inte hunnit prova ännu. Om den blir succé så ska jag självklart visa den!

Fina girls. (tack för att ni förgyllde vår dag!)

J var inte på sitt bästa humör för hon hade glömt sitt “läppstift” hemma. Stor krise! 😉 Min fina klocka kommer från Triwa hos Creative Lounge, halsband från Cooee.

När vi var på H&M så hände något super läskigt… Jag & Emma står och tittar på klänningar då jag plötsligt, i ögonvrån, ser att en hand glider ner i min handväska !!! Som TUR var så kom jag på henne i tid, annars hade jag antagligen varit utan både pengar & telefon. Fy för ficktjuvar säger jag bara!!! så kära bloggisar: stäng era handväskor då ni är ute på shopping för stan kryllar tydligen av ficktjuvar!!

Nu ska vi mysa med en DVD här. Det blir Slumdog Millionere eller Solsidan.. Önskar dig en riktigt festlig pingstafton! 🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Regnig mysdag.”

 1. casaofmia says:

  Så fin rosa liten tjej i regnet!

 2. Mirva ♥ says:

  Oh my! 🙁 Tänk på att det finns ficktjuvar överallt ja. 🙁 Du tog väl fast den personen ???!!!

  PS. Varifrån kommer “bokstavskuberna” med text OFFICE, SUMMER osv. ? Alltså från vilket märke?

  KRAM Mirva

 3. Men usch då! Det känns ju inte som om de finns här “hemma” men visst gör de det. Obehagligt tycker jag och otroligt att folk kan göra något sådant!

 4. Ja, det här med ficktjuvar är ingen höjdare. Brukar var uppmärksam och stänga väskan för det går så fort när man blir av med något. Tråkigt att människor tycker det är ok att sno saker. Telefonen vore ju inte kul att bli av med med tanke på att halva ens liv finns oftast i den.

 5. Anna says:

  My God, vad SA/GJORDE du då? Tur att du märkte! Kraaam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *