Rekordvarm 17:e maj.


Resorten runt kl.13.30. Min klänning kommer från Chill Norway, solbriller Gucci, skor Havaianas och Johanna har på sig klänning från Holly´s. 

Phuket natt mot tisdag.

Oj, oj, oj, så v a r m t vi har haft idag. Jag vet att det börjar bli tjatigt med allt värme-prat men idag kändes det som värmerekord…. antagligen för att jag hade på mig en klänning i silke istället för bikini och för att jag hade håret utsläppt 😉


Thank god för fläktar !!! 😉  (Johanna var såå varm och ändå valde jag den svalaste klänningen till henne…)

Vi har haft enriktigt fin 17:e maj firing tillsammans med våra grannar här på resorten och ni ska få se många fler pics imorgon för nu måste jag krypa i säng…zzz…känner mig inte helt i form… så bäst jag häller i mig en massa vatten innan jag lägger mig…

Hoppas att du också har haft en härlig dag och att du får sova riktigt gott i natt!? 🙂

SwEeT dReAmS! ♥

Kategori: Thailand 2010 | 3 Comments

3 responses to “Rekordvarm 17:e maj.”

  1. Anna N, Gävle says:

    Kanonfina bilder, era klänningar är sååå fina!

  2. Du kan med all rätt fortsätta skriva om värme. Nu har ju till och med vi fått sommar och sol härborta, så vi kan njuta av den! 🙂

  3. johanna says:

    Man kan verkligen se hur varm hon är skruttan… tur att det finns fläktar iaf som kyler lite. Kram på er

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *