Reportage i Bo Bedre november 2003.


På er önskan så får ni här se hemmahos reportaget som varit i ett norska interiörblad.

För ca 5 år sedan gjorde ett interiörblad som heter "Bo Bedre" en stor reportage hemma hos mig och min dåvarande mann.  Det var fantastiskt kul att få fixa iordning så fint hemma och de dagar som det fotograferades så sprang jag fram och tillbaka mellan hemmet och min butik (som tur var så bodde jag nära butiken) eftersom jag själv skulle vara med på en del bilder.

De söta änglabarnen var inlånade barn genom stylisten och de var bara de sötaste. Och efter att denna reportage publicerats så trodde så klart alla att de söta girlsen var mina 😉


Till höger: vardagsrummet och min älskade katt Gizmo (som min butik har fått sitt namn ifrån och även bloggen) som blev 12 år och som tyvärr gick bort ungefär samtidigt som denna reportage publicerades.


Här ser ni det lilla hjärta jag har i vardagsrummet i MYCKET större format. Hur läckert som helst ! 🙂


Ett tips: vi köpte fotöljer + fotpallar på Ikea UTAN trekk / tyg  också köpte vi blå/vitt randigt tyg på Åhlens också fick vi en möbelsnickare (en billig sådan!) att klä både fotöljer & fotpallar i Åhlens tyget och vips ! så hade vi kopior på ett par fotöljer vi sett på R.O.O.M: till betydligt högre pris .


Adventskalendern som hänger över sängen är ett av mina favorit julpynt ! Den kommer från SIA och jag sålde den i min butik julen 2002. (tyvärr existerar den inte längre i Sia´s sortiment).

Vem vet, kanske blir det ett hemmahos reportage från den lägenhet som jag bor i nu också en dag… ?! 🙂

Jag är super trött i kväll så nu ska jag svara på era kommentarer, hänga lite tvätt, diska undan middagen och kanske tvätta håret (för att spara tid i morgonbitti)? och sen ska jag krypa ner i sköna sängen och mysa med min bok.

Hoppas att du har haft en riktigt trevlig kväll och tänk – imorgon är det FREDAG !! Tjohooo ! 🙂

P.S kolla föresten in denna HAPPY nyhet !! 😉

God natt kram ! ♥

Kategori: Allmänt | 15 Comments

15 responses to “Reportage i Bo Bedre november 2003.”

 1. annika says:

  Hej, Va fina bilder , jättemysigt! Jag tror vi kommer och firar jul hos er, Haha!!Skämt åt sido, verkligen jättefint ,va du e duktig. Har själv precis kommit hem och kastat av mej uniformen och ska försöka komma i säng i någorlunda tid….

  Kram

 2. Sara says:

  Jag läste också om Sex and the city och blev så j-kla glad!!! 🙂

 3. annika says:

  Om du nu tycker så illa om Anna-Stina så låt bli och läs hennes blogg alla kan ju inte tycka om alla men man måste ju inte utsätta sej för det man inte gillar!! Det som också är en vanlig företeelse i en liten stad är avundsjuka, nåt som faktiskt inte förekommer i samma grad i storstäderna där man kan acceptera folks olikheter.Jag förstår faktiskt inte varför man måste skriva massa elakheter för det tycker jag att det är när man hoppar på hennes relation till sin make ,som i alla fall inte jag känner till genom att läsa bloggen bara. Jag tycker att bloggen är mysig och inspirerande och jag tycker att hon verkar vara en rar och kreativ tjej!

 4. Emily says:

  Vad mysigt, nu kom jag i julstämning! 🙂

 5. Linda says:

  Vad vackert!! Jag älskar julen så det här inlägget gillade jag extra mycket! Vilken bra idé med kransar på spegeldörrarna. Vi har flyttat till en lägenhet med spegeldörrar så det tipset kanske jag norpar i jul! Din katt såg väldigt vacker ut förresten!

 6. Elin says:

  Hej! Vilka fina bilder från ditt førra hem, du vet verkligen hur man får till det dær lilla extra! Jætte smart ide med stolarna från IKEA, kommer du ihåg vilken stol du køpte dærifrån och klædde om och om den fortfarande finns att køpa? Tack før en underbar blogg!Kram

 7. Ulrica says:

  Till AnnaStina: Jag beundrar dig för att du väljer att visa DELAR ur ditt liv, jag kollar in här flera ggr om dagen (har tid till det så länge jag är mammaledig 😉 )och blir ofta inspirerad. Tror att de flesta förstår att ditt liv är så mycket mer än shopping och glamour…Men vem vill inte ha lite av den varan i sin vardag?

  Till Kattis: Om det nu är någon annans åsikt om AnnaStina du ger uttryck för är det väl inte din uppgift att sprida den?? Är det din personliga erfarenhet (om du nu inte vågar stå för den själv helt och hållet)vad vinner du på att läsa och kommentera här?? AnnaStina har aldrig angripit någon personligen här, tvärtom, hon uppmuntrar och sprider positiv energi här. Jag säger som min farmor brukar muttra:- Du borde skämmas!

 8. HannahSthlm says:

  Vilket härligt reportage! Önskar dig en fin fredag!:)

 9. Ulrica says:

  På tal om de fina fotöljerna förresten… Nu kan man ju beställa överdrag till sina IKEA soffor från företaget Bemz, de har jättemånga fina tyger att välja från och vips så har man en soffa som inte så många andra har… för ganska billig penning!

 10. Ååh gud så fint ni hade 🙂

 11. Caroline says:

  vilket fint repotage, väldigt inspirerande!

 12. Kattis says:

  Lite jobbigt att heta samma som en som skickar elaka kommentarer men jag vill ju inte sluta kommentera för det… Mitt namn är ju mitt namn.:-)

  Iallafall så kul med en SATC film till! Älskade den första!

  Kramar och tack för en superblogg!

 13. Nelly says:

  oh, va kul! du inspirerar verkligen att vilja göra sitt hem finare och sig själv bättre. : )

  man ser verkligen att det är du som står där. : )

  kram

 14. Martina says:

  Så otroligt juligt och fint. Jag hade gärna haft ett sådant stort lysande hjärta! Adventskalendern hade jag gärna haft hängande vid min öppna spis! Älskar att se bilder från ditt hem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *