Resan gick bra!


Johanna på Gardemoen.

Nu ska jag försöka "blogga ikapp" innan jag lägger mig för jag känner mig riktigt trött så jag måste snart krypa i säng.

Kom på att jag inte berättat om resan. Vi premiärflög med "Norwegian" och det flygbolaget överträffade verkligen alla min förväntning 🙂 För det första så reste vi på en tid på dagen då det inte är så mycket köer etc och det gjorde så klart själva resandet väldigt behaligt och för det andra så var det fantastiskt trevlig personal & service ombord. Och som pricken över i så var det riktigt BRA pris på flygbiljetten för den kostade bara 495nok.! 🙂


En idol!

Jag tycker att det är så trevligt att bli hälsad välkommen av kända profiler på Arlanda och denna dam – Amelia Adamo – är en av mina idoler ! Vilken DUKTIG businesswoman hon är! Jag älskar att se intervjuer med henne och jag beundrar hennes karriär.


Johanna var så söt då hon stod och väntade på vårt bagage.

Vi brukar alltid ta flygtåget in till city men den här gången tog vi flygbussen och den har jag nog inte åkt på över 10 (?) år, eller ja, alltså inte sedan flygtåget började att gå. Hur som helst  – resan gick bra och det var SÅ mysigt att komma fram till min moster & Co. !

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Resan gick bra!”

 1. Starmama says:

  Vad söt hon är! Johanna börjar ju bli en van resenär nu och vet hur folk står och väntar på bagaget 😉

 2. anna says:

  vilken liten söt tjej! 🙂

 3. REBECCAS says:

  haha, sista bilden på johanna är ju bara för söt alltså! ;D gullunge!

 4. Anne_K says:

  Bilden på Johanna är ju toppen. Så söt hon är!

  Och vilken pose!

 5. AnnaStina says:

  TACK för era kommentarer! 🙂 Ja, tjejen är resvan nu 😉 Happy fredag! Kram! 🙂

 6. Nelly says:

  vilken sötnos hon är! haha, står säkert som mamma när hon väntar. ; ) kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *