Resorten kl.13.30.

Allmänt


Så här äter vi frukost varje dag. Det är underbart att sitta ute 🙂

Phuket kl.13.30, torsdag, +33,5 grader i skuggan och sol + moln.

Vi har varit nere och badat i poolen ett par timmar, eller rättare sagt Johanna & JIG har badat och själv har jag, efter läkarens order, bara doppat fötterna 🙂  Och nu sover Johanna gott i soffan och jag sitter ute på verandan och njuter.

Vädret här är riktigt skönt idag för solen försvinner bakom lite moln ibland och det passar mig perfekt eftersom jag helst inte ska vara i stark sol.

Thumbnail
Just nu så är det så lite gäster på resorten att vi oftast har hela poolen för oss själva så det känns nästan som att vi har privat pool 😉

Nu ska jag ta och vattna blommorna på balkongen för de blir lika törstiga som mig i den här värmen 🙂

Hoppas du har en härlig morgon! ♥

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Resorten kl.13.30.”

  1. Så mysigt att äta frukost utomhus. Jag längtar tills det blir sommar så att vi kan göra det också. 🙂

  2. Natali says:

    Helt underbart! Vilken lyx att ha den balkongen, vyn och lägenheten i ett varmt land. Njut så länge ni kan! Ha en trevlig kväll! Och bada/doppa fötterna för oss också som befinner oss i en helt annan världsdel 🙂

  3. Kajsa says:

    Fan vad härligt det ser ut 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *