Resultatet av plock + foto = 1 mote-shop.


Denna sak var i Kamille för några veckor sedan. På bilden har Sarah Jessica Parker på sig de UGG´s jag markerat med ett rosa hjärta. (modellen är ny för hösten).

Varsågoda ! här får ni se hur de mote-shops som jag ofta plockar & fotar till ser ut då de är klara 🙂  Jag gör 1-2 st sidor som denna i varje nr av Kamille och förutom att välja ut kändisbild & plocka alla ting så skriver jag även texterna & tipsen. Hur KUL som helst ! 🙂


Saken ligger även uppe hos Kamille på nett.

Jag sitter och fixar med en sak som har deadline i morgon bitti och så fort som jag är klar med den så ska jag jag hoppa i säng för jag håller på att somna. Äter kinasnacks för att hålla mig vaken 😉

Passar på att säga GODNATT och jag ser fram emot att ses igen imorgon !!

NaTtAkLeM! ♥

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Resultatet av plock + foto = 1 mote-shop.”

 1. Ulrica says:

  Verkligen en jättefin sida! Det är så här jag gillar SJP som bäst, när hennes stil är "uppnåelig" för oss vanliga dödliga 😉
  Jag kommer definitivt leta efter en härligt färgstark sjal att matcha mina jeans och gråa t-shirts. Men jag blev blixtförälskad i örhängena! De åker högst upp på önskelistan till min födelsedag om två veckor!
  Tack för tipset!
  Kram Ulrica

 2. Ulrica-
  Å vad kul att jag kunde tipsa om ett födelsedagsönsk! 🙂 Håller med om det det du skriver ang Sarahs stil. Jag körde en "stjel-stilen" sak på henne i Kamille Mor & Barn också och då använde jag bl.a. en snygg svart täckvest från Gina Tricot som jag har sett är ute i butik nu. Ett tips! 🙂 (ska fota av sidan ur Mor & Barn då den är borta från tidningshyllorna om några veckor). Önskar dig en underbar helg ! Kram ! 🙂

 3. Linda says:

  Så fint!! Vilket fantastiskt kul jobb du måste ha!! Hoppas det går bra med din deadline!! Kram

 4. pangis says:

  Du är imponerande duktig!!! (Men det visste jag ju:-) Vad kul att få se en bild.. Vi har ju inte Kamille i Sverige!

  Min syster får börja skicka bladet till mig, tror jag bestämt!

  Önskar dig en finfin helg med de dina!

 5. Weronica says:

  Vilka snygga ankelbooots 🙂

 6. Sandra says:

  Vilken vacker sjal! Vart kommer den ifrån? Tack för en toppenblogg, här inhämtar jag massvis med inspiration!

 7. Sandra says:

  Vilken vacker sjal! Vart kommer den ifrån? Tack för en toppenblogg, här inhämtar jag massvis med inspiration!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *