EN RIKTIGT SKÖN LÖRDAG…!

Allmänt

Goood lördag mina kära bloggvänner! 

Jag njuter en riktigt härlig lördag med hemmafix, promenad och många långa härliga FaceTime samtal med min älskade Johanna borta i England. Det känns fortfarande lika overkligt att hon snart avklarat en termin studier där. Vad hände liksom?! Tycker det var nyss hon lämnade Luleå och startade gymnasiet i Oslo också BAM så är hon i Bath…  Åh jag är så stolt över hennes målmedvetna skolsatsning. Den kommer absolut att löna sig i livet vidare !

Och – jag gick för de rutiga sängkläderna som jag visade från Hemtex igår så nu hänger de nytvättade på tork och jag riktigt längtar efter att få göra jul inne på sovrummet.  Också har jag satt upp ett till gäng med stjärnor i fönstren idag så nu kan jag checka av 15 stjärnor och fler kommer det att bli innan jag är helt klar. Och alltså MYSET här hemma nu när stjärnor + julgranar är tända… lägg till att jag spelar lounge julmusik via Youtube på TV´n (med en magisk vinterbild och brasa som knastrar i bakgrunden på hela skärmen) och du kanske kan känna julstämningen hela vägen till dig… ?!  Sen så är jag igång med att byta sovrum till Johanna så att hon kan ligga i sängen och titta på julfilmer då vi firar jul här (ja, i år blir det snö istället för palmer) och nu åker snart, enligt tradition, en ljusslinga upp i trappan till övervåningen…   Det här är verkligen helgen då det blir jul “på riktigt” här hemma och det gör mig super happy!

 

Solen strålade in på Johannas rum idag och SOM jag saknar henne….  ! Johanna har 2 rum och nu, inför julen här uppe i Luleå, så är jag igång med att möblera om så att hon kan ligga i sängen och se på julfilmer på större TV.

 

Det var freeeezing ute idag… -7, och nej, det är egentligen inte så mycket men för mig så var det  verkligen super kallt. Och se så gigantiska snöhögarna redan är!  Crazy !

 

Så här avslutade vi dagen häromkvällen jag och min fluffiga älskling Gizella, i soffan med mängder av inspirerande julmagasin, de flesta shoppade i England.

 

Nu ska jag hoppa i myskläderna och snart börjar säkert en julfilm… ha, ha.

Sköt om dig !

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

45
Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *