J.U.N.I. !

Allmänt

Gooodmorgon darlings !!!

Ny dag & nya möjligheter ! 🙂 Och idag vaknar vi dessutom till årets första sommarmånad: j.u.n.i.!

Så – nu fångar vi den nya månaden, går ut genom dörren med huvudet högt och satsar på att detta blir en f.a.n.t.a.s.t.i.s.k. dag !  Kom i håg att stå fast vid dina drömmars mål och låt ingen få dig att tvivla på dem!

I ♥ the make-up .

Har lust att testa extensions på fransarna men har hört att det inte är så bra.  Har någon av er testat ?

 Bäst att jag hoppar i duschen nu också ska jag väcka min lilla prinsessa som går i mammas fotspår och är kvällspigg / morgontrött 😉

You gooo girls !  🙂

LoVe!

Kategori: Allmänt | 17 Comments

17 responses to “J.U.N.I. !”

 1. Mimmi says:

  Önskar er en underbar fredag och en supermysig helg ღ
  KRAMAR

 2. Emma says:

  Glad fredag! Här är det regn dessvärre! Men det hindrar ju inget fredagsmys;) jag har provat att förlänga fransarna dock är det inget jag rekomenderar när man tar bort de sedan förlorar förstör man sina egna fransar ganska mycket tyvärr! Det växer ju ut men trist att ha stubb ett par månader 🙂
  Kram!

 3. Emma says:

  Förresten hyr ni ut lägenheten i Thailand eller är den endast för privat bruk?

 4. Anna says:

  Jag hade gjort fransförlängning inför mitt bröllop för 5 år sedan. Satte bara i den yttre halvan av ögonlocket. Det var riktigt snyggt och höll faktiskt bra men de fransar de suttit på föll nog av lite snabbare än de skulle gjort annars för jag fick ett litet mellanrum på kanske 3 mm på ena fransraden. Växte dock snabbt igen. Skulle dock lätt göra det fler gånger, om någon annan betalade. 😉 Nu nöjer jag mig med Neulash.

 5. Happy Juni & Fredag till dig bästa hjärtat!!!

  Jag har SUUUUUPER lust på en fransförlängning, mest för att få lite färg runt ögonen som sitter 😉 Så jag följer med på dina läsares erfarenheter här!!

  Puss & Kram till dig & Johanna

 6. Nicole says:

  Jag har förlängt mina fransar det senaste halvåret med ca 4 veckor mellan påfyllningarna och jag ÄLSKAR det!! Igår var det dax igen, så idag sitter jag här och fladdrar med ögon fransarna Lite extra;) DO IT, både sessan och à-s, ni kommer inte att ångra er, bäst är det på morgonen- man ser inte ut som en zoombi i spegeln.;) lycka till!

 7. Sherin says:

  Hei 🙂 Vi driver med vippeextensions på salongen min, og det er super populært! Har selv hatt det over lang tid, og så lenge man gjør det hos en som kan det, så sliter det ikke på vippene. Vippene virker ofte litt kortere med en gang man fjerner de, men det er faktisk fordi man er så utrolig vant til å ha laaaange og tykke..hihi.
  Med vipper på så følte jeg ikke at jeg trengte noe særlig sminke heller. Veldig godt å føle seg fresh på morgenen 😉
  Kram

 8. Christina says:

  Oh yes, ELSKET make-upen på bildene! 🙂 Angående extenions, så ar jeg prøvd noe annet som heter NeuLash, et slags serum som skal påføres som en eye-liner i X antall uker, har merket STOR forskjell så det anbefales virkelig!! Så faktisk at blivakker skulle ta den inn nå også. Kjøpte min ombord på Novair til utlandet for en stund siden. Jeg er overrasket over resultatet, de fikk en fin bøy sterkere farge. Veldig bra! 🙂

 9. Mussi says:

  Det fikk jeg også lyst på? Hvor får man tatt det i Østfold/ Oslo? Hva koster det? Noen som vet? God helg alle sammen

 10. Sari says:

  Vacker makeup! Har hört att det är risk att man tappar en del av sina egna fransar men det är himla fint med långa ögonfransar!

 11. Jag har förlängt mina ögonfransar förra året. Det blev jätte snyggt då! Men när jag tog bort dom så blev det mycket glest ( jag såg inte alls fin ut efteråt)Så jag skulle aldrig våga göra det igen. Men det kan säkert finnas olika bra och dåliga sätt att gör det på skulle jag tro. Kolla upp det noga före:)

  Ha en skön dag!
  kram CC

 12. Jennifer says:

  Ja tänk, juni, så härligt med hela sommaren framför oss! Ha en bra fredagkväll! Kram Jennifer

 13. Maud says:

  Du ska absolut prova. Dina egna fransar släpper med jämna mellanrum också, som håret, det är bl.a. därför det känns glest när man tar bort. Dom sitter upp till 6 veckor och sen bör man göra ett uppehåll på några veckor för att de egna ska få återhämta sig:)Maud

 14. Malin says:

  Neulash är hur bra som helst, prova oxå på det, men det lossnar o då sina egna oxå, kram kram

 15. Malin says:

  Alltså ögonfransförlängning :))) men kör hellre med Neulash

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *