ROADTRIP.

14469701_10153833962430796_8760354573139376775_n

Jag är så glad i min nya poncho från Odd Molly. Den kommer att användas flitigt i höst. 

Det råder nog ingen tvekan om vart dagens roadtrip gick när ni ser bilden? Exakt – IKEA! och som jag berättat tidigare så får vi köra 13 mil för att komma dit vilket betyder 26 mil tur & retur. Oh my… det är verkligen HELT galet om du frågar mig! (tänk så bortskämd jag var i Oslo då jag hade 2 IKEA på ca 10 min avstånd). Och det var ingen lek att köra idag för det regnade som tusan och jag h.a.t.a.r. att köra bakom långtradare då vatten-röken yr i vinden. FY!  Så just nu känns det väääääldigt skönt att vara hemma kan jag säga!

Och eftersom jag var super ivrig att få monterat dagens fångst direkt då jag kom hem så ringde jag hit min kära bror och vips! så var ett litet sideboard och 2 till matsalstolar på plats. Underbart härligt!  Och då vi ändå var igång så möblerade vi om vardagsrummet också. Ha, ha. Så nu har allt bytt plats där inne och jag ska använda kvällen till att känna in om vi ska köra så här nu eller om vi ska möblera tillbaka i morgon…. ?  Jag känner mig oavsett väldigt klar för en förändring och jag vill boa in mig ordentligt här hemma så att Casa Gizmolina får den där riktigt mysiga känslan i höstrusket.  Och mer rosa, jag vill absolut ha mer rosa!!! för man kan aldrig ha för mycket rosa. Ha, ha.  🙂

14440735_10153833965675796_6129339302457289835_n

Dagens lyxiga lunch… mumsigt värre!

Nej, nu ska jag ta och städa undan middagen här och sen , då J kommer hem från sin kompis, så ska vi mysa med premiären av Bonde söker fru. Vi älskar det programmet! men alltså på tal om TV program… jag har fastnat i Paradise Hotel i år. För första gången ever! Är det bara jag, eller….? 😉

Önskar dig en riktigt, riktigt mysig kväll!

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “ROADTRIP.”

 1. Cyklar till Ikea/Avion Shopping. på ca 20 minuter.
  Finns även buss från Centrum.
  Brukar fara dit på bl.a på söndagar ibland och äta middag.
  Ser inte Paradise Hotel denna säsongen.
  Vet att börjar jag se är jag troligtvis fast direkt!
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Ja men visst är det härligt att ha så nära till ett IKEA! Kan verkligen sakna det… ! Och ang. Paradise… jag hade som sagt aldrig sett det förut men så såg jag första avsnittet och bam! så var jag fast. Ha, ha. Det är ju egentligen förfärlig underhållning men ja, jag gilla det (så länge min dotter a.l.d.r.i.g. kommer på att hon vill vara med).

   Önskar dig en underbart vacker torsdag! Kram! 🙂

 2. Tina says:

  Jag vågade inte kolla på PH för jag var rädd att “bli fast “. Däremot började jag för första gången i mitt liv se bonde söker fru igår. Ett program i veckan hinner jag se

  • gizmolina says:

   Ha, ha, jag förstår dig Tina! för det var exakt det som hände mig. Såg första avsnittet, av en ren tillfällighet och blev fast direkt. 😉 Och så kul att du såg Bonde söker igår. Det är så oskyldig underhållning om man jämför med total crazy PH… Ska bli spännande att se deras speed dates nästa vecka. Oh la, la… !

   Önskar dig en magisk torsdag! Kram! 🙂

 3. Frida says:

  Vad himla snyggt det blir i “nya” vardagsrummet! Sideboardet blev ju himla fint och jag gillar puffarna där under också. Här i Östersund är det 18 mil enkel tur till Ikea och vi ska dit på lördag så jag blir lite extra sugen efter att ha sett allt fint du köpt!
  Nu ska jag faktiskt ta och kolla senaste avsnittet av PH, tycker att det är riktigt kul att se (och extra kul att höra att vi är fler som ser det och att det inte bara är jag och fjortisarna, haha!).
  Ha en lovely kväll! Kraaam

  • gizmolina says:

   Men åh tusen miljoner TACK för din härliga kommentar Frida. Den känns som glitter som strösslades över mig nu! 🙂 och tack för alla fina ord. Sen känns det skönt att du också ser PH, då är jag inte ensam, ha, ha… Och alltså 18 mil till IKEA… då ska jag verkligen i.n.t.e. klaga på mina 13! Herregud, varför finns de inte i ALLA städer? galet! Hoppas att du hittar massa fint att fylla vagnen med!

   Önskar dig en festlig fredag och en riktigt HAPPY shopping tur på lördag! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *