ROADTRIP, CHOKLAD & SKOR.

Allmänt

Dagens reminder.

Godmorgon sweeties!

December är här och hemmet bjuder på härlig julstämning + mängder av påsar från gårdagens roadtrip till Sverigetur. Oj, så mycket det blir när man snurrar runt i en stoooor matbutik med en stoooor kundvagn. Men det känns helt fantastiskt att vi fick shoppat julskinka, prinskorvar, falukorv, saffran och massa andra svenska godsaker och  jag blir som en hamster och känner ett lugn av att veta att jag har mat i hus och slipper springa och småhandla hela veckan. Skönt, skönt!

Och förutom att handla mat så gjorde jag värsta fyndet! måste berätta om det för det är så sällan det händer… I lördags, då vi girls var down town här i Oslo, så köpte vi 2 par nya vinterskor till hjärtat på Steen & Strøm.   Och igår, på Nordby har Eurosko (som märket kommer ifrån) “köp 3 betala för 2” på hela butiken och där fanns båda skorna så : vips! så fick Johanna samma skor + ett par till till samma pris som de 2 vi shoppade på lördagen .  Nordby är bra alltså!  Tihi.  Och tack vare detta får jag ta mig en pw till city idag och returnera skorna på Sten & Strøm, och en pw är precis vad jag behöver efter MAX middagen igår… så win / win alla vägar med andra ord ! 🙂

1:a stopp blev Strömstad och jag hade på mig favorit polo från H&M som är helt underbart skön! (ett av höstens bästa köp!). Och min fina Jacka Lindex (även den ett super köp!) jeans Anine Bing, skor Acne, solbriller Gucci och väska Marc by Marc Jacobs.

2:a stopp blev Nordby och alltså check detta b.e.r.g. av choklad. Helt galet! och som någon skrev till mig på instagram: tänk om man får lust på den där Aladdin asken på toppen…vad gör man då? Ha, ha !  😉  Johanna var SÅ glad över att inviga sina nya shorts + topp från Lindex. She loves them!

Bäst jag gör mig klar för att gå iväg med skorna nu för sen väntar en fullspäckad kontorsdag på mig.

Önskar dig en fantastisk måndag!!! och kom i håg: håll blicken uppåt mot stjärnorna & dina drömmar… ! 🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *