Roasters = ett favorithak !


Bästa stället på Storgatan i Luleå heter Roasters ! och här kommer jag att chilla många gånger under kommande vecka.

 
Här uppe i norr lyser uteserveringarna med sin frånvaro så därför blev jag LYCKLIG då jag såg att Roasters hade öppnat upp väggen så att man fick "sitta ute känsla" fast man satt inne så jag parkerade en sleeping beauty i vagnen vid sidan om entrén och satte mig sedan ner med en halloncider + mina magasiner och bara myste….


Här är jag tillsammans med Roasters ägare: DUKTIGA Ulrika !

Roasters hade både byggt ut och byggt om sedan sist jag var hemma och stället har blivit SÅ SNYGGT. Jag blev riktigt imponerad då Ulrika berättade att hon och hennes man (de äger stället tillsammans) gjort ALLT (utom att lägga golven..)själva . WOW !!  🙂  


Plötsligt så upptäcker jag att fina Sofie och hennes trevliga mamma sitter och myser inne i restaurangen. Det var ÅR sedan jag träffade Sofie och därför hade vi galet mycket att uppdatera oss på. Sofie hade en butik med salg av accessoarer och make-up för många år sedan och hon sminkade mig till studentbalen + att jag shoppade crazy mycket smycken hos henne genom åren (de flesta ligger i en stor kartong här hemma hos mamma och det är alltid lika kul att ta fram dem eftersom de väcker minnen från diverse fester / happenings etc. ) .  (‘Sofie: Det var SÅ mysigt att ses idag ! Du var lika fabulous som alltid och jag hoppas vi mejlas snart . Kram !)

 
Kolla in den fina tavlan på väggen med elefanterna ! och Ulrika + staff ser till att du ska trivas.  Här tänker jag njuta en god middag en kväll snart 🙂

Jag var nära vän med Roasters ägare Ulrikas syster Jessica då jag gick gymnasiet. Vi hade sååå mycket kul ! och Jessica var en riktig solstråle och ett energiknippe utan like .  Därför gör det så ont i mig varje gång då jag tänker på den där olyckan i Spanien för många år sedan som gjorde att Jessica blev en ängel..  Jag saknar verkligen min vän och det som hände henne får mig att tänka på att vi ska ta tillvara de dagar vi får och NJUTA dem.

Nu ska jag krypa ner i sängen brevid mitt hjärta och sova riktigt gott 🙂

Godnattkram! ♥

Kategori: Gizmolinas Luleå-guide. | 13 Comments

13 responses to “Roasters = ett favorithak !”

 1. Anonymous says:

  Hej!

  Jag undrar vem som har gjort designen till din blogg?

 2. Starmama says:

  God morgon fr Sthlm!

  Det ser ju riktigt mysigt ut där ute på Roasters. Synd att det inte finns såna där ställen med så mysiga människor här i storstaden. PS. Jag tycker att den cremevita Odd Molly koftan är mest du!

  KRAMIS fr Starmama

 3. Vad mysigt! Önskar att vi också hade några mysiga ute ställen här i Jönköping. Det enda som jag kan komma på är Bernards isf. Haha.

 4. Daniel says:

  Jag kommer med-

  så spanar vi en en sexig kar åt mej!

 5. Nelly says:

  va mysigt du haft med flera mysiga minnen! 🙂 kram

 6. Amanda says:

  Det är så somrigt när uteserveringarna har kommit fram! Här i Göteborg är alla på g med att få ut dom! 🙂

 7. camilla says:

  hoppas du får en jätte bra dag !

  kram camilla .

 8. j says:

  Ser ljuvligt ut…

 9. Jonas says:

  Älskade du, är du hemma o hälsar på? Kul! Hälsa alla söta från mig och drick minst en öl på Storgatan!

  Sthlm erbjuder lugn, värme och vin. Öppnar web butiken igen, nu ska här säljas svenska män å annat! http://www.maleart.se

  Kram!

 10. queenpeach says:

  åh vad mysigt det ser ut! jag längtar hem till sverige 🙂

 11. Saran says:

  Åhh, Luleå och Roasters är ju för härligt! Jag har bott i Luleå hela mitt liv, men har jobbat i norge i 6 månader nu. Men om precis 31 dagar flyttar jag hem igen och ska vara i goa Lule hela sommarn! Dets ka bli så jävla trevligt 🙂 Om du gillar Luleå nu så måste du ju nästan komma upp på Lulekalaset 😉 Ett tips också: Mitt emot gallerian Strand på storgatan finns en butik som heter "Hanséns", jag har jobbat där i två år. Dom säljer mycket märkeskläder och har hur mycket fina smycken/väskor och plagg som helst 🙂 Verkligen värt en tripp ner i deras damavdelning 😉 Ha en fortsatt bra tripp i Luleå!

 12. Stine says:

  Hei

  Kommer du til å være forhandler av møbler fra BRUKA design når du starter opp, slik at det går an å bestille via deg?

 13. Johanna says:

  Jag bor i Luleå och brukar ofta fika på Roasters så jag håller med dig om att det är ett riktigt fint och mysigt ställe 🙂 Jag brukar läsa din blogg varje dag och det känns speciellt kul att du kommer härifrån och nu när man får se bilder på sin egen stad känns det ännu mer speciellt 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *