ROCKANDE ITALIENARE OCH EN BB FINAL.

Allmänt

Hej mina bästa bloggvänner! 

Uff, förlåt att det ar lite glest med mina uppdateringar. Som ni vet så är det “family first” och då vi fortfarande har sjukdom i familjen så räcker jag helt enkelt inte riktigt till överallt just nu och då blir bloggen lidande.  Jag ber från hjärtat om ursäkt för det och kryssar fingrarna för att ni har tålamod med mig.

Jag kom precis hem från min älskade pappa och samtidigt så var min kära bror här och hjälpte mig med montering till vårt nya hemmakontor.  Och det är en ovanlig vecka för för första gången sedan i november så är vi girls Home Alone! JIG är nämligen bortrest på jobb så plötsligt är dagarna som de brukar här hemma i Casa Gizmolina för jag är ju mer van att leva själv med Johanna i vardagen än att vi är här alla 3 så samtidigt som jag självklart saknar JIG så känns det faktiskt lite skönt att vara själv för jag har nog inte levt så här – non-stop under samma tak –  med någon Mr. 6 månader i sträck på 17-18 år?! så pandemin har verkligen förändrat livet på väldigt många sätt.

Men alltså kan vi prata lite om ESC?!? Åh det var den bästa Eurovision finalen jag sett!!! helt fram till sista minuten… Vaaaad var det som hände???? Nej men att Italien skulle gå och vinna hela kalaset var det mest otippade jag någonsin varit med om. (trots att de helt obegripligt var favorit tippade).  Jag menar här hade vi äntligen en ESC kväll med så galet många BRA dans / party bidrag och så mycket FAB glitter och glam ! också vinner hårdrockare? Jag fattade verkligen i.n.g.e.n.t.i.n.g.! och allt kändes bara så otroligt konstigt.  Och det värsta är väl att det kommer att bli en hårdrock trend nu nästa år så bara att förbereda sig.  Oh my…   Såg du finalen i lördags? Vem var din favorit?

Och det har ju varit Big Brother final också!!!  Där var det däremot så självklart att Tanja skulle vinna helt från den dagen då hon klev in i huset för att skicka in en tjej med 100.000 följare som är känd från PH var svår för de “vanliga dödliga” att övervinna.  (något Simon tjatat om miljoner gånger… ). Men vi hoppades sååå på en twist och att Nardos skulle kamma hem miljonen! Alltså Queeeen Nardos! Det hade varit så otroligt super kul om hon vunnit eftersom hon var den 1:a som klev in i huset. Först in – sist ut, det är coolare vinnare än någon som kom dag 89 för Tanja kan ju faktiskt inte checka av 100 dagar inlåsts i ett hus. Så lite surt som sagt men Tanja är oavsett absolut värdig vinnare! för hon är ett levande bevis på att det lönar sig att sprida positiv energi omkring sig! LOVE that!!! Det var faktiskt det första J sa då hon vann: BRA att det lyfts fram att positiva människor vinner i längden.   Har du också följt BB? Tycker du att rätt person vann?  Men alltså tänk att vi har tittat på BB i 100 dagar!!?! Hur sjukt är inte det? Så måste erkänna att det kändes lite tomt kl. 19 igår…  ha, ha.  Så dags att börja se något nytt! Vilken serie / vilket program tycker du att vi ska börja beta av? Tipsa oss gärna! Vi sträck såg föresten Snabba Cash på Netflix för en stund sedan alla 3 och den var verkligen SÅ bra och vi ger den G G G G G ! 🙂

Jag önskar min dag såg ut så här idag för vi var strömlösa från kl. 23-04 så vaknade 04.30 av att TV´n var på, lampor etc. och sen lyckades jag inte somna om så trött bloggis här idag…zzz… 

Oh, la, la, vad snyggt där är när BH´n syns… NOT! ha, ha. Men hur som helst: jag hittade den här sommarfräscha outfiten på Gina Tricot häromdagen som skrek “svensk midsommar” så köpte med mig topp + kjol till både mig och Johanna och så här såg det ut då jag provade..  Men frågan är om jag lyckas få till toppen med bh´n… ?

… så provade hur det ser ut med ett vitt linne under men nej… den här toppen gör sig bäst med bara tuttarna under så blir kanske att jag…

… bara behåller kjolen och kör en tee till istället!  Och ja, kjolen är super lång så kräver lite klackar eller – att man gillar att ha den högt på livet.  Och nu såg jag precis att det är -25% på ett köp hos Gina Tricot fram t.o.m. 31/5 både online och i butik. Dagens tips!! (då ska jag returnera och köpa om för -25% är ju faktiskt helt OK och pengar spart).

Igår hände det…  Årets 1:a rosa pioner!!! Åh de lyckan!! 

Bild från ESC finalen i lördags då jag klädde mig i glitter från topp till tå och skålade i bubblor! Åh som vi behövde den festkväll som Eurovision bjöd oss på och åh som jag längtar till vi kan dricka bubbel ihop med vänner igen! 

 

Nu ska jag fortsätta mitt stora städprosjekt som jag drog igång igår, sen en sväng till pappa igen och sen ser jag fram emot att njuta det fantastiskt vackra sommarvädret ute på terrassen senare i em. Åh tänk att vi också börjar få grönt ute nu. Äntligen!!!

Önskar dig en magisk dag fylld av positiv energi! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

49
Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “ROCKANDE ITALIENARE OCH EN BB FINAL.”

 1. A says:

  Jag somnade halvvägs in i ESC och vaknade precis när vinnarna skulle uppträda. Trodde först det var ett skämtnummer… haha

  Big Brother har jag aldrig sett. Är inte det ett ungdomsprogram?

  • gizmolina says:

   Ja men man kunde verkligen tro att det var ett skämtnummer att Italien vann och jag önskar att det var så! Och Big B. är ett program för alla som gillar det sociala spelet som uppstår mellan olika människor som ska leva tillsammans i 100 dagar. Älskar det ! 🙂

   Önskar dig en riktigt fin vecka! Kram!

 2. Karolina Eek says:

  Varifrån kommer din vita tisha? Den ser perfekt ut

  • gizmolina says:

   Åh det här är min absoluta favorit tee och den är verkligen lika perfekt som den ser ut! Den är ljust puder rosa och jag shoppade den på GAP i L.A. Jag har den i 5 färger och de används flitigt hela tiden! 🙂

   Önskar dig en magisk vecka fylld av happiness! Kram!

 3. Jennie says:

  Min dotter är lika gammal som Johanna, vi har sett på pretty little liers tillsammans. Så det blir mitt tips.

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner TACK för tips Jennie! 🙂 Johanna har sett den och hon tycker också att den är väldigt bra!

   Önskar dig en magisk vecka fylld av feelgood! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *