Rosa advents-stjärna!

Allmänt

168397-1525
Stjärnan kommer från ett företag som heter "Men at work", priset är 298kr och den finns bl.a. på butiken "Picnic" i Stockholm.¨Stjärnan finns i ljusblått också till små prinsar.!

Den här rosa advents-stjärnan med det passande namnet:  "fluffy clouds pink", shoppade jag på den härliga butiken "Picnic Sthlm" som ligger ligger på Riddargatan.3 i Stockholm. Min plan är att hänga upp den på Johannas rum och eftersom den inte är så "julig" så tror jag faktiskt att jag kommer att montera upp den vilken dag som helst nu för den kommer bli så mysig på kvällarna….! 🙂

Den här lilla butiken är föresten en "restaurang" också! Där åt jag super OFTA lunch då jag jobbade på "Spray" på Östermalm och det var fler än en gång som jag såg prinsessan Madeleine luncha här 😉   (På den tiden hette stället "Klippoteket".)

Jag tycker att "Men at work" har de FINASTE advents stjärnorna! Deras vita är så "rena" & fina och de finns i flera olika storlekar. Jag sålde galet många av dem varje år i min butik…. hundratals! Och själv har jag bara deras vita hemma i alla fönster till jul.  Ni kommer att få se bilder då vi närmar oss…! 🙂

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “Rosa advents-stjärna!”

 1. sessan says:

  Tjingeling tjejen ;0)
  Massa fina kort på din lilla juvel *hjärtan*
  Advent stjärnan var ju bara alldeles underbar!!
  Måste nog få min mamma eller syster att köpa en sådan till min sessa.
  Ha en FAB dag & vecka
  Massa goda klemmer fra oss i Lillestrøm

 2. Suzanne says:

  Åh gud vilken fin stjärna, en sån skulle jag vilja ha i min sessas rum till jul =)
  Vet du om den finns på nån internetsida oxå?
  Kram Suzanne

 3. Kicki says:

  Ser verkligen fram emot dina advent/jultips!
  När åker ni till Thailand?
  Älskar din blogg, så mycket inspiration!

 4. Fanny says:

  Va en fin stjärna de där! 🙂

 5. Sofia S says:

  Den var superfin! Åh, hade mer än gärna velat ha en sådan till min prinsessas rum. Ska bli kul med fina jul-interiör-tips från duktiga dig när vi närmar oss. Såg förresten att guldfynd här i stan hade julskyltat, kändes konstigt när det är 12grader och sol men vi är faktiskt snart inne i november, helt otroligt vad fort det går! Bara för att vi haft en sån fin höst.. Hoppas ni får en fantastisk vecka! Nya utmaningar, nya upplevelser.. Stor kram!/Sofia Lidk.

 6. Annelie says:

  Vad mysig den var! Nu längtar jag ännu mer till julen 🙂

 7. Oj.. julinspirerat inlägg..=)

 8. Nina says:

  Oh,så fin!
  Skulle passa perfekt i min rosa rosa lägenhet
  (:
  kramar
  /nina

 9. Jane says:

  åh vad fin! 🙂

 10. Emilié says:

  Så mysigt med julstjärnor!
  Har själv dom vita i två olika storlekar och dom är verkligen SNYGGA!
  Hoppas ni har haft en bra dag (:

 11. Micaela says:

  Såg att alla men at work’s julstjärnor går att beställa från Inreda.com. Tänkte bara tipsa eftersom det verkar vara många som är intresserade av en sån här rosa eller blå:)

 12. AnnaStina says:

  Sessan-
  Självklart måste du shoppa en sån här, den är underbar! Jag har haft riktigt julstämning här hemma i kväll för den har hängt över mitt huvud och spridit mysigt ljus i mörket.. (hängde upp den för att fota och där blev den hängade..). Jag hoppas att du och din sessa har haft en lovely dag och att ni får en minst lika härlig tisdag! Kram! 🙂
  Suzanne-
  Jag ser att en läsare som heter Micaela har tipsat om att de finns att beställa på inreda.com så checka där! 🙂 Annars kan du ju gå in på http://www.menatwork.se och ringa dem och checka för det är dom som selger stjärnorna. Hoppas du får tag i den för den är SÅ fin! Kram 🙂
  Kicki-
  Jag blir jätte glad över att du gillar min blogg! TACK! 🙂 Vår plan är att resa till Thailand någongång i mitten av december, men vi har inte spikat datum ännu. Längtar massor! 🙂 Kram! 🙂
  Fanny-
  Thanx! 🙂
  Sofia S-
  Tack söta du för ditt trevliga inlägg! 🙂 Du gör mig happy! 🙂 Jag tycker alltid att det känns SÅ tidigt med första julskylningen och sen säger det bara vips! så sitter man där och det är julafton.. När jag hade min butik så skyltade jag klart till runt den 20:e oktober så för mig känns det jätte konstigt att inte ha mer jul omkring mig iår. Men snart så! 🙂 Det går FORT nu så är det plötsligt 1:a advent. Njut dagarna! Kram! 🙂
  Designa din blogg-
  Oh yes 🙂
  Nina-
  Då tycker jag att du ska shoppa en sån för den är såå fin! 🙂
  Linda-
  Tack! 🙂
  Jane-
  Tack! 🙂
  Emelié-
  Ja dom vita från dem är de SNYGGASTE! 🙂 Jag tok längtar till det är dags att hänga upp dem! Hoppas att du också har haft en bra dag! Kram 🙂
  Micaela-
  Tack så mycket för tipset till de som önskar att köpa en stjärna! 🙂 Kram! 🙂

 13. Maddä says:

  Hej! Skulle inte du kunna köpa en sån stjärna till mig och skicka den som skrymmande brev? jag är villig att betala 350 kr med frakt för det 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *