Rosa + brunt = perfect match!

Allmänt


Bild från WhiteCompany.

Jag tycker att det är SÅ fint att matcha ljusrosa & brunt  så Johannas garderob kommer (precis som förra året) att gå i rosa & brunt den här hösten / vintern.

Hon har redan fått ett par bruna machester/cordbyxor från Benetton (de hon har på sig på dagisbilden idag) och de strumpbyxor som ni ser på bilden såg jag på Höyer butiken igår så idag när jag ska dit igen ska de få följa med hem.


Min outfit den här dagen för 1 år sedan. Den rosa toppen med brun rosett har varit en favorit länge.

Nu ska jag prova kläder här och jag ska självklart visa er bilder senare !  och –  så fort jag provat klar så ska jag iväg ner till Höyer butiken och då ska jag passa på att fota där också så när jag är tillbaka hemma senare i em blir det "modevisning" 😉

Njut dagen så länge ! (visar dagens före jag går om jag hinner)

Kategori: Allmänt | 19 Comments

19 responses to “Rosa + brunt = perfect match!”

 1. Anna says:

  Jag fullkomligt älskar rosa och brunt vilket för övrigt var temafärgerna på vårt bröllop, med risk för att verka tjatig 😉 hihihi så kan du gå in i min nystartade blogg och titta på bl a bröllopet, Ha en fortsatt FAB-dag, jag ser fram mot bilderna på nya kläderna …. KRAM ANNA

 2. Malin S says:

  Jag gillar den kombon. Turkost och brunt diggas också.

 3. E M I N E says:

  En fin kombination ja 🙂

 4. ATTLIGGA says:

  Hej,

  Jag tror att både du och dina läsare skulle tycka att mina blogg var intressant att läsa. Jag skulle kunna tänka mig ett länkbyte oss emellan. Vad tror du om det?

  Läs min blogg och säg vad du tror.

  hälsningar,

  attligga

 5. amanda says:

  rosa och brunt matchar snyggt. Blir som en äldre effekt på det.

 6. fia says:

  vad tycker du om våran värld? läs min blogg

 7. ja, det är riktigt fint med rosa och brunt tillsammans!

 8. Mimmi says:

  Tänkte på dig idag då jag var på Bruka i sthlm de hade ROSA pepparkvarnar!!

 9. Lena says:

  Hejsan svejsan!

  Tänkte be om lite tips. Det är så att jag har en liten barnbutik som säljer barninredning,presenter,lampor,tavlor,prydnadsaker och mycket mer. Nu vill jag så gärna ta in ett klädesmärke, har haft Espri som förslag men tänkte höra med dig om du kan komma med tips och råd? Jag älskar din stil och smak och ser ju att du är riktigt proffsig. Jag säljer bland annat från Oliver furniture, Sprall, Lundmyr of Sweden, Rubens barn m.m. Skulle bli superglad om du hade lust att svara men förstår självklart om du inte hinner med.

  Kramar

  Lena

 10. Emma says:

  Ja visst, "rosa och choklad" är en underbar kombination!

 11. lena says:

  snygg den där outfiten!:P

 12. lotta says:

  Tips til LENA:).

  tina wodstrup er et merke du sikkert vli like.Jeg har barnebutikk selv og det merket selger veldig godt!.

 13. Lena says:

  Lotta

  Tack så jättemycket för tipset, det ska jag kolla upp på en gång. Har du egen blogg eller hemsida?

 14. Emma says:

  Och nu har jag lagt upp ett recept till en ljuvlig smoothie på min blogg. Kramar!

 15. Mimmi says:

  ha en bra dag =)

 16. Matilda says:

  Åh, kollar på "modevisningen" då haha. Aa runt och ljusrosa är verkligen superfint:)

 17. Alexandra says:

  Håller med. Det är himla fint att kombinera 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *