Rosa, rosa, rosa !


Se vilket UNDERBART vackert collage Sippel & Ink gjort med anledning av att detta är den rosa månaden.

Den här månaden är verkligen Gizmolinas månad med tanke på allt det ROSA vi ser överallt ! 🙂

Att uppmärksamma bröstcancer under en hel månad är helt fantastiskt tycker jag.  Cancer är en helt förfärlig sjukdom som slår till på ett kusligt sätt mitt ibland oss… Jag har tyvärr  flera underbara tjejer i min omgivning som drabbats, bl.a. en kär vän som drabbades av bröstcancer för några år sedan då hennes son var liten, hon har opererat bort sitt ena bröst och lever idag ett lyckligt liv, och en annan unik tjej som jag fått följa med sin sjukdom över flera år och det går inte en dag utan att jag tänker på henne och hoppas att hon har det bra… , och en flott mamma i barselgruppen jag gick i med Johanna drabbades också då hennes son bara var ca 1 år gammal..

Jag skickar alla er underbar tjejer som jag tycker så mycket om – och alla er bloggläsare som drabbats – massor med kramar ! Den här månaden är ER !

Nu har vi precis ätit middag och jag hoppas mitt hjärta somnar sött före jag ska bänka mig till kvällens Idol.

Önskar dig en mysig kväll ! 🙂

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Rosa, rosa, rosa !”

  1. melissa says:

    vilket fint 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *