Rosa, rosa, rosa!

Allmänt

Rosa, rosa, rosa!
Som jag ÄLSKAR rosa! 😉
Mitt lilla hjärta i nya rosa byxor från Benetton (BRA priser där!!! 99kr!) och en helt oemotståndlig burk med Barbapappa på som jag tänker förvara gröt pullvret i 🙂 Det var gårdagens shopping det…

I natt när mitt lilla gull inte kunde somna om vid 3 så tror jag att hon drömde nåt otäckt… För när jag satte tutten i munnen, la henne vid min sida i sängen och strök henne över pannan/huvudet och ryggen så somnade hon hur gott som helst….  Hon behövde nog bara lite mamma-mys…och närhet..

Nu sover hon förmiddag så jag ska rulla håret och passa på att äta lunch – uppvärmnd korvstroganoff från igår. Men jag måste ju säga att den svenska falukorven är 100 gånger godare än den norska 😉

Pappa / morfar ringde precis, de åker till Brasilien idag i 3 veckor.. gud vad det låter härligt med sol och värme.. Vi drömmer också om semester…. funderar på Thailand som både jag och JIG älskar!!! så vi får se… Måste först boka DOP till sessan… är pinsamt sent ute med det..

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Rosa, rosa, rosa!”

  1. josefine says:

    ÅÅÅ älskar också rosa!! Är ute efter en sån burk, vart hittade ni den? I butiken här vid oss?? KRAAAM längtar tills imorgon, ska vi ta med något?!

  2. Dette says:

    E ute efter en liknande burk (i samma "serie") som den där och undrar vart du hittade den?! Har bara sett den på ett ställe på nätet men de hade inte kvar den…:(
    Mvh /D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *