ROYAL WEDDING COMING UP.

Valentino.

Är det någon mer än jag som l.ä.n.g.t.a.r. efter att se Madeleine´s klänning på lördag? Läste någonstans att hon valt Valentino som designer? men oavsett vem hon valt så är den helt säkert hur vacker som helst.  Ska bli sååå härligt att frossa i kungligt bröllop! Jag kommer att sitta som klistrad framför TV´n.

Ska kanske någon av er läsare gifta sig i sommar?  I så fall önskar jag er all världens lycka till med planeringen! Njuuuut tiden fram till den stora dagen för plötsligt är den där… Själv gifte jag mig i en vacker klänning med långt släp från spanska Pronovias uppe i Luleå en aprildag 2002. Och OM jag en dag gifter om mig så tror jag att jag kommer att göra det med sand mellan tårna….

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “ROYAL WEDDING COMING UP.”

 1. C says:

  Det hadde vært kjempegøy å få se bilde av deg som brud, legg det gjerne ut på bloggen 🙂 🙂

 2. Titti says:

  Vad kul det ska bli att följa bröllopet på lördag.
  Själv gifte jag mig på Svenska Ambassaden i Paris, ett mycket bra val.
  Skulle gärna gifta mig igen, med samma man , på stranden i Huay Yang!
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Ja, nu laddar vi för lördag! Så romantiskt med Paris! och jag förstår dina tankar kring stranden…. tänk så fantastiskt det vore ! 🙂 Passar på att önska dig en härlig torsdag! Kram!

 3. Josefin says:

  Gleder meg til lørdagens bryllup. Har blitt en tradisjon at fira med jordgubbstårta og champagne til sendningen. Kommentere kjoler og mysa. Barnen elsker det og mamma også 🙂

  • gizmolina says:

   Låter som en perfekt prinsesse-bröllops-plan! 🙂 Det blir absolut både tårta & bubbles här i Casa Gizmolina också. Och SOM jag längtar till vi får se hennes klänning ! Inte länge kvar nu. Njut din kväll och jag önskar dig en festlig 6:e juni ! Kram!

 4. sandra says:

  Vi skall gifta oss på lördag, faktiskt samma klockslag som dem, men uppe i norr i grannstaden till luleå (el guldstaden ;), så jag har ställt digitalboxen på inspelning så vi kan njuta av detta bröllopet sedan oxå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *