S.A.K.N.A.R.

Allmänt

Bangtao Beach, Sunwing Resort, torsdag. Klänning = Odd Molly.

Lika mycket som jag älskar att vara hemma i vårt nya hem s.a.k.n.a.r. jag Thailand.  Det är så otroligt sköna dagar där nere och trots regn så är det alltid lika varmt…. och den härliga värmen saknar jag xtra mycket i kväll då det gick från att vara typ +25 till +15? Brrrr så kallt…. ! jag sitter här i min stora härliga cashmere kofta och fryser

Jag har kvar klänningen i size 1 . Mejla mig om du vill shoppa !  S.å.l.d. 

Klänningen är på -60% rabatt nu. Sjukt billigt !  

Vi kör på med semester en stund till och ska snart ut och resa lite igen men först kör vi Oslodagar.  Ska få ordning här hemma, fixa med nettbutiken (oh yes, snart händer det)  och ta emot de första höstleveranserna till butiken (wiiiieee!).

GoDnAtTkRaMaR !

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “S.A.K.N.A.R.”

 1. M says:

  God morgon!

  Jag men annars hade du inte haft användning för alla fina cashmerekoftor… 🙂 Klänningen är finfin!

  KRAM M (som om några dgr åker m. familjen till Cypern! 🙂

  • gizmolina says:

   Ha ha, sant ! måste ju använda de fina man har 😉 Gud så härligt det låter med en semesterresa i sikte ! jag sitter redan och drömmer om vår nästa…. Njut dagen ! Kram !

 2. Helena says:

  Jag är intresserad! Vad kostar den i SEK? Och vad är frakten till Sverige?
  //Helena

 3. Anita says:

  Ja, det är skillnad på temperaturen. 🙂 Thailand och Karon Beach är så fint, vi har vänner som åker dit sista veckan i jan-12 och stannar 3 veckor.

  Den där Odd Molly klänningen la jag en beställning på i fredags men den är helt blå m mönster. Har sucktat efter den länge men slog till nu när det var rea. Hoppas din Webb butik ser dagens ljus snart, ska bli spännande att se vad som finns där. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *