S.A.K.N.A.R….

… oh my vad jag s.a.k.n.a.r. min stooora garderob som jag hade i förra lägenheten… Jag packar upp kartong efter kartong med kläder i kväll men har så begränsat med plats att det mesta åker tillbaka ner i kartonger igen. Så – en bra sak med att vi har så liten yta  (inget ont som inte har något gott med sig…) är att jag helt oplanerat plötsligt tokröjer bland mina kläder så en dag, en gång, bara måste jag köra den där bloppisen jag har pratat om så länge… frågan är bara om jag fixar att skiljas från mina plagg? jag är som en hamster och samlar…

 Min inspirasjon till vardagsrummet…

Har föresten kommit på att vi ska stänga igen en dörr mellan vardagsrum & sovrum så att vi får plats med ett liknande häng som jag hade i förra lägenheten (eller garderobskåp) inne på sovrummet. Också har jag hittat en inspirasjonsbild till vardagsrummet (japp, den ni ser ovan) ikväll så nu är det bestämt – soffan byter plats! 😉

 SwEeT dReAmS!

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “S.A.K.N.A.R….”

 1. Johanna says:

  Kan vi inte få se mer av lgh? Å varför bytt ni lgh? Dessutom till mindre? Men det ligger fortfarande i samma område som ni bodde i eller, för Johanna har samma dagis antar jag. Å var ligger din butik, oxå på Majorstua? När får vi se den?

 2. Anja says:

  God morgen!

  Bloppis er jo en veldig god ide! Her må jeg følge med skjønner jeg.. Den stuen var kjempe fin, delikat og lekker.

  Håper du får en super fin dag;)

 3. TUMADRE -ensamstående mamma till två says:

  Härlig inspirationsbild!
  Önskar dig en fin tisdag!

 4. gizmolina says:

  Johanna-
  Jag har skrivit ett eget inlägg om varför vi flyttat etc för en tid sedan så sök i arkivet… Vi bor på Frogner, butiken ligger på Majorstua och jag ska snart visa bilder från vårt hem, ska bara få lite bättre ordning här först 🙂

  Anja-
  Ja det vore en god idé att sälja undan en del så ska nog ta tag i det snart 🙂 Önskar dig också en super dag !

  Tumadre-
  Kul att du tycker om det! Jag känner mig klar för gardinlängder, som komplement till hissgardinerna…

  KRAMAR till er alla ! 🙂

 5. Johanna says:

  Ja, sök på vad???

  • Johanna says:

   Ja, val av skola til Johanna… vilken skola ska ni välja då? Ni hyr alltså lgh nu då, efter vad jag förstått. Lycka till!

 6. casaofmia says:

  Väldigt snyggt vardagsrum! Förstår att du saknar din garderob. Kram

 7. Hei Anna Stina! Var kunde av deg i Gizmo, og ble så lei meg da jeg så du hadde lagt ned! Ble bare så glad da jeg oppdaget bloggen din. Det var alltid en glede å gå inn i butikken din – som det nå er like gledelig å gå inn på bloggen din! Gleder meg til å besøke den nye butikken din, når den åpner! Du har en unik evne til å “løfte” dagen for mange av oss! Jeg driver en paramedisinsk-hudklinikk og paramedisinsk-nettshop; og snakker med mange jenter hver dag; Jeg ser en annen side av dem – den siden som de er lei seg for (hudproblemer, flekker, prikker, uønsket hårvekst,rynker mm..)- og min jobb er å være problemløser inspirator og “hobby-psykolog”. Da sier jeg at de må gå inn på din blogg; den utstråler glede og inspirasjon! Den får solen til å skinne.. og kundene min bruker den!

 8. gizmolina says:

  Cecilie Løvaas-
  Det var den finaste feedback jag kunde få på morgon! Miljoooner T.A.C.K. ! jag är rörd och enormt glad nu! 🙂 så fantastiskt att du tipsar dina kunder om min blogg. Det värmer mitt hjärta ! Önskar dig en fantastisk dag! och jag hoppas att vi ses i min butik då jag öppnat ! Klem ! 🙂

 9. Tonje says:

  Jaa til bloppis!!

  Ha en fin dag 🙂

 10. Majsan says:

  Hej! Du har en toppenblogg! Var har du hittat den fina bilden av vardagsrummet?

  Tack och hej
  Majsan

 11. Life by Tess says:

  Ser ut osm många finisar i din fd. garderob!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *