S E M E S T E R !!


Idag var det aktivitetsfri dag här på SunwingResort = det var ingen show / minidisco etc så vi tog en walk till Cala Millor efter middagen…

Mina fina vänner ! Jag kopplar verkligen av här på Mallorca och NJUTER mina semesterdagar och vi girls sover så mycket och så gott att jag inte har fått tid att blogga på ett par dagar…  (idag vaknade jag kl. 09.30 och Johanna kl. 10.15) men ikväll var min plan att kosa mig med bloggen då hjärtat somnat men vad hände? 

Jo, jag somnade så klart tillsammans med henne och vaknade för en stund sedan så jag ska strax gå och fortsätta sova. Gick bara upp för att borsta tänder etc och kunde inte låta bli att gå in på nett en sväng och på den vägen blev det…. 😉  Men – innan jag lägger mig måste jag berätta en kul sak:


Oss girls & Peter som är “Farbror Grubb” i barnshowen och en duktig artist i kvälls-showen. Eftersom jag nu vet att ni är några har på Sunwing som läser min blogg så passar jag på att hälsa till er ! 🙂

I förrgår kväll var vi som vanligt på show / mini-disco + 21.30 showen tillsammans med våra kära vänner Marie & Bea. Efter showen står “fabror Grubb” = Peter (han ni ser på bilden) bakom oss för att säga “hej då” till alla gäster så jag börjar prata med honom. Efter en stund säger han “Visst är det du som är Gizmolina?”. Gissa om jag blev överraskad ! 🙂 En av hans kollegor har på Sunwing hade tipsat honom om att vi var här och han hade t.o.m. varit inne på bloggen. It´s a small world ! 😉  och jag blev så klart jätteGLAD !

Nej, vänner, nu är det bäst att jag går och lägger mig och sover riktigt GOTT och imorgon ska jag faktiskt ställa väckarklockan till oss sömntutor så att vi inte missar frukosten igen 😉

P.S oj, nu börjar det att gå åska igen… det gör det nästan varje natt.. vädret är växlande här denna tid på året.

NaTtAkLeM! ♥

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “S E M E S T E R !!”

 1. Linda says:

  SÅ härligt att ni njuter av semestern och vad roligt att han hade läst din blogg! Det är ju inte så konstigt eftersom den är så härlig!

 2. Mona says:

  Lite mysigt när det åskar på natten tycker jag. I alla fall om den inte är precis över huvudet 🙂

  Hoppas era sista dagar blir lika fina som resten av tiden där nere har varit. Mallorca är en härlig ö!

 3. Rövarmamman says:

  Hihi verkligen….världen e super liten!:) Ser riktigt skönt ut på semestern!

 4. Johanna says:

  Härligt att ni har det så mysigt:)

 5. Minna says:

  På den där bilden ser du verkligen gravid ut… 7 månaden minst!!

 6. Åsa says:

  Då tackar jag för hälsningen 🙂
  Mvh. Åsa, Miniland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *