S.H.O.P.P.I.N.G.T.I.P.S.!

Allmänt

Johannas utvlada favoriter!  som blir perfekta skolkläder i höst.  (hon är väldigt glad i Lego Friends).

När Johanna sitter och över på veckans ord så passar jag på att tipsa er om att webshopen Kids Brand Store firar 3 år med att ha -15% rabatta.l.l.t. (även nyheter) t.o.m. i morgon (onsdag 3:e september). Det är de röda priserna i butiken som gäller så du behöver ingen rabattkod.  Och jag satte mig och valde ut några personliga favoriter som blir dagens shoppingtips!

Mina råd till dig när du ska bygga upp en höstgarderob för dina barn är att tänka på att gå för plagg som lätt kan mixas och matchas. Ett par perfekta jeans som bas, fina toppar med både lång och kort ärm (de korta är sköna att ha under fleece / koftor etc.) också snygga ytterplagg, gärna med kapuschong. Sen lägger vi gärna till fina accessoarer så klart! Glittriga smycken, mysiga halsdukar, fina mössor…   Och du, tänk på att en lite dyrare jacka, skjorta eller topp kan vara en riktigt god investering eftersom de oftast håller över tid och kan gå i arv till syskon eller kan säljas second hand.

Jag hittade så mycket fina kläder till killar i shopen att jag inte kan låta bli att tipsa om de också och de här plaggen är bara hur fräscha som helst!  Jag älskar en sån här klassisk oxford skjorta på killar. 

En cool, skön långärmad topp är också alltid klockrent och täckvästen är perfekt till kyliga höstdagar. Kan matchas med fleece, stickade tröjor, och ja, även till den övre outfiten så klart…

Sen gillar Johanna den här baddräkten som blir perfekt till regniga söndagar på badhuset:

Jag vet inte huuur m.å.n.g.a. legofriends boxar Johanna byggt? 

Oj, nu börjar Idol! Så, dags för lite tisdagsmys. 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “S.H.O.P.P.I.N.G.T.I.P.S.!”

 1. Line says:

  Så fine tips, den vesten skal jeg se etter til mine gutter den var tøff. Enig i det du sier at det er smart å legge penger i overdeler, i allefall hos meg for bukser blir det slått hull på knærne uansett kvalitet/pris… Lego Friends er fantastisk. Endelig skikkelig jentelego. Som ingeniør synes jeg det er superviktig at også jenter blir glad i konstruksjonslek og får lyst til denne typen aktivitet og jobb.

  • gizmolina says:

   Åh så kul att du gillar tipsen Line! Det gör mig glad! 🙂 Och ja, om jag hade haft en liten kille så hade jag också beställt den där västen. Den är super duper fin! Sen är det , precis som du skriver, SÅ fantastiskt med Lego och Lego Friends. Johanna älskar det som sagt och hon kan sitta i timmar och bygga… Och jag är så glad att hon oftast väljer det framför tex dataspill.

   Happy torsdag!!! Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *