S.H.O.P.P.I.N.G.T.I.P.S.!

Allmänt

La upp bilden på instagram häromdagen. Jag heter gizmolinas där. Följ mig gärna!

I dessa varma sommar-väder-dagar så använder jag den här ljuvliga toppen flitigt. Den ger mig Isabel Marant feelings men kostar betydligt mindre. Du hittar den hos  Lindex.  Och ni är föresten många som önskat styling / sommar-garderob tips som en videoblogg så det kommer en dag snart! Då dyker jag in i både Johannas och min egen garderob.

Matchar med mitt Chanel halsband. En mix av budget & lyx… Me like!

Jag har precis varit och levererat varm lunch till hjärtat och många barn kommenterade att Johanna var heldig som fick “vanlig” mat. Tänk att de inte får det i skolan här i Norge?!? utan istället sitter i klassrummet och äter framför Nrk Super. Det är så galet.

Klockan är ju föresten lunch nu så : jag önskar dig en s.k.ö.n. paus från jobb med g.o.d. mat & t.r.e.v.l.i.g.t. sällskap! 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “S.H.O.P.P.I.N.G.T.I.P.S.!”

 1. Monica says:

  Gleder meg til det innlegget! Skal ut og shoppe litt snart. Jeg har den Lindex toppen selv, – for et bra tips å style m perler!!Takk:)
  Heldige dattern – men varm lunsj burde vært et must på alle norske skoler spør du meg…
  Monica

 2. Anonym says:

  Men så synd at barna ser på tv mens de spiser! Det er en litt trist vane å lære seg, syns jeg. Liker hvordan det er i Sverige, der man sitter sammen rundt et bord og spiser og prater, eller som det var på en skole der jeg jobbet som lærer, nemlig at man leste høyt for elevene mens de spiste. Det var stor suksess, og musestille mens vi leste. De ville hele tiden ha “bare et kapittel til, vær så snill!!” 🙂

 3. Johanna says:

  Tycker toppen är SÅ fin, men när jag provade den så kändes det bara fel. Tyvärr! Men så är det ibland.
  Hoppas du får en fortsatt fin dag!

 4. Charlotte says:

  Jättefin topp! Jag älskar sån stil men känner mig “för kort” för att ha sånna lite längre och vidare modeller… Vad tycker du? D kanske bara är jag som inbillar mig men jag tycker de blir så “tält-stora” på mig som är 160 och XS 🙂 Ibland försöker jag ha ett tight linne under som sticker fram för att skapa lite längd men jag vet inte- Som sagt, tipsa gärna?
  Kramar!

 5. anna says:

  Hej! Vad jobbar du med nu när du inte har butiken längre? Skulle vara kul att höra om din uppdrag men kanske bara jag som missat?

 6. Anna says:

  Blusen ser toppen ut, men den är sluuuuuut i alla storlekar på Lindex.se 🙁 Tack för tipset ändå 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *