S.J.U.K.S.T.U.G.A.

Allmänt

Gooodmorgon vackra vänner!

Det var tyvärr falskt alarm i går… hjärtat sov nästan hela eftermiddagen och var inte alls bra… och Guess what? nu har jag också blivit dålig… NOT good!  Så i dag är vi 2 Girls som ligger i varsin sjeselong och hostar.  Men jag väljer att tro att Johanna är klar för skolan i morgon för så här länge brukar hon i.n.t.e. vara sjuk..

Hoppas att du vaknat piggare än oss och att du får en riktigt BRA dag!!!

P.S har inte helt kontroll på nedlastning av bilder till Johannas dator så uppdaterar strax!

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “S.J.U.K.S.T.U.G.A.”

 1. Amelie says:

  Stackars er skickar massol av SOL
  till er så ni kan få ny kraft o energi.
  Krya på er kram Amelie

 2. Krya på er!!!
  Här hemma varvar mina småtjejer feber, snor och hosta samt öroninflammation… Inte det roligaste men jag pluggar ju så lite hinner jag få gjort ändå här hemma 🙂

  Önskar er ändå en fin dag idag, trots förkylningar!
  Kram!

  • Tusen 1000 TACK Charlotte! Och krya på till dina småtjejer också!!! det verkar vara den tiden på året då många är sjuka. Vi som bott i Thailand i februari i många år har klarat oss tidigare…

   Önskar dig också en fin dag och lycka till med studierna! Kram! 🙂

 3. Marlen says:

  Hmm ligger i magsjuka sedan lördagskväll inte kul

 4. Lena says:

  Krya på er båda två !! Hoppas ni snart är pigga igen !
  Många hälsningar Lena

 5. Elisabeth H says:

  God bedring fine. Håper du og Johanna snart er på bena igjen!
  Ha en fin kveld. Klem Elisabeth

  • Miljoner tack fina du! 🙂 Jag lever på hoppet att Johanna kan gå till skolan i morgon och då får jag lägga mig och kurera mig själv…

   Önskar dig den bästa veckan! Klem!

 6. Sofia says:

  Jag måste bara säga att jag blev så väldigt chockad och besviken när jag läste att du kommenterat Carolina Gynnings fördomsfulla inlägg på instagram och att du höll med henne?! Jag har alltid uppfattat dig som en positiv person, en energispridare, en person med livserfarenhet och som sett tillräckligt mycket av världen och livet att vara mer öppen och ödmjuk än så? Jag trodde inte att du var illvillig, en fördomsfull människa som pekar finger åt andra och är dömande och elak. Jag är verkligen förvånad över att jag missuppfattat dig så! Att t ex kommentera kändisars klädsel vid stora evenemang och kanske inte gilla en viss klänning hör ju till kan jag tycka men att kommentera folks utseenden på ett så hånfullt sätt tycker jag är helt förkastligt. Jag tycker man då passerar en gräns för vad som är anständigt. Själv gillar jag INTE onaturliga läppar eller långa gelnaglar eller silikon elller.. Ja listan kan göras lång. Ser jag ett par långa naglar med glittriga tippar mår jag lite lätt illa, jag tycker det ser så äckligt ut. Men det här är första gången jag någonsin yttrar de orden (och sista) för jag tycker inte det tillhör normal hyfs att vara så elak mot någon. Jag har förståelse för att vissa kvinnor vill se ut så. Vem är jag att döma? Det jag försöker säga är att man inte behöver gå omkring likt ett pinsamt fyllo i tillvaron och bara basunera ut sina åsikter om kroppshår eller naglar eller vad det nu än är. Man kan fokusera på annat. Man kan leva och låta leva. Som kvinna kan man lyfta blicken lite och tycka att det är bra och modigt att andra tjejer utmanar våra snäva skönhetsnormer så att ALLA en dag kan få känna sig fria att se ut som de vill utan att bli hånade. Jag är så fruktansvärt besviken och jag kommer aldrig kunna läsa dina inlägg igen utan att se den där fördomsfulla kvinnan i dig.

  • Oj, vilken lång kommentar… Så här ligger det till:

   Då jag satt och såg på Melodifestivalen – som jag ä.l.s.k.a.r. – så fick jag en liten chock över att se hennes orakade armhålor. Jag tycker verkligen inte att det passar sig i en så glammig setting som Mello. Där vill jag se glitter, glamour, höga klackar, discokulor etc. Om hon ville göra ett statement så är det starkt av henne ! Men – jag tycker som sagt inte att det passade in i sammanhanget. Så – därför håller jag med Carolina Gynning 100% i denna sak. Och att jag nämnde skorna är för att jag personligen inte tycker att de var riktig styling till den flotta klänningen hon hade på sig. Jag fick inte alls de 2 att passa i hop på något som helst sätt… Men det är ju inte hennes fel. Det är hennes stylist fel. Men även det var kanske ett statement? vad vet jag…

   Om det är någon som verkligen förespråkar att alla ska få se ut precis som de vill så är det jag. Men – håriga armhålor vill jag helst inte behöva se på bästa sändningstid en lördag kväll då jag är inställd på glittrig schlager.

   Önskar dig allt gott! och det är härligt att vi alla tycker olika, tänk – Annars skulle ju alla gå runt och se exakt likadana ut…

   Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *