S.J.U.K.S.T.U.G.A.

Godmorgon från sjukstugan!

Precis då jag skulle ta på J skorna för att gå till skolan så kaster hon opp 🙁  stackars hjärtat…. hon klagade på att hon mådde illa då hon åt frukost men jag tänkte att det bara var för att hon var trött ? men vi har tyvärr fått magsjuka (vinterkräksjuka?) i huset för själv är jag också riktigt dålig i magen.  Äsch !  jag utelämnar detaljer och berättar istället….

…att S.A.L.G.E.T. är i full gång i min webshop ! 🙂  det startade kl.24.01 och jag bjuder på -50% rabatt på alla höst/vinterkläder + på diverse interiør (bl.a. DAY Home puter till super duper pris!)  så nu kan du verkligen passa på att fynda !   och jag är xtra glad över att jag har min webshop idag då jag tyvärr inte kan ha öppet butiken i Vibesgate.15.  Satsar på att ha öppet där fredag + lördag (följ med på Facebook för öppettider).

Jag älskar den här bilden ! Har lust att förstora den och ha den på väggen. 

Nu ska vi kurera oss här så jag önskar dig en magisk dag !   🙂

P.S tror våra kroppar (framför allt Johannas) har fått en liten chock av att vara hemma i december / januari efter att i 6 år tillbringat vintrarna i Thailand så vi är inte vana vid alla sjukdommar som går den här tiden på året…. och J har ju aldrig varit i Norge i januari…

Carpe Diem !

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 40 Comments

40 responses to “S.J.U.K.S.T.U.G.A.”

 1. line says:

  Riktig god bedring til dere begge. Det er en slitsom tid med mye sykdom når man har barn, tror du er inne på noe med det at det er smart å være vekk i desember/januar altså:-). Jeg har 3 små og i dag er første gang alle er på skole/barnehage siden 17 desember. Juhu jeg trodde jeg skulle heise flagget i dag tidlig.

  • gizmolina says:

   Tusen tack ! 🙂 Jag tror verkligen att det har att göra med att vi inte är vana att vara hemma den här tiden på året för vi brukar aldrig vara sjuka så här ofta…. Men stackars dig som har haft sjuka barn sedan mitten av dec. ! Förstår att det var total lycka idag !!! Nu får ni njuuuuuta en härlig helg ! Klem !

 2. Kamilla says:

  Hej på er sjuklingar!
  Hoppas ni mår bättre snart! Styrkekramar från
  Kamilla

 3. Lynetmor says:

  God bedring til dere 🙂

 4. Reidun says:

  Ønsker dere god bedring!!!Kjedelig å bli syk igjen så fort da,, men noen ganger for man det meste!!!

  • gizmolina says:

   Tusen tack ! Ja, stackars J, hon var ju nyss sjuk…. Nu får vi hoppas att det dröjer till nästa gång ! Önskar dig en härlig weekend ! Klem !

 5. Mimmi says:

  Krya på er ! Och tänk på rådet att vara hemma någon dag extra för att inte sprida smittan och tyvärr blir man själv inte immun utan kan räka ut för det igen.

  Hur är det i Norge med att ta ledigt från skolan under pågående terminer. I Sverige har man u blivit mer och mer hårda på att låta barn få ledigt under terminerna.

  • gizmolina says:

   Tack snälla ! 🙂 Det är hårt / svårt att få ledigt från skolan här i Norge också. Man har möjlighet att ta ut totalt 10 dagar ledigt på hela skolåret så tyvärr kan inte resa lika långa perioder till Thailand som vi brukar…. Kram !

 6. Titti says:

  Trist för vara små barn att sjuka hoppasailan Johanna piggar på sig.
  Vilken underbar pälskappa hon har.
  Jag hade som barn en ljusblå teddykappa!!
  Här i Thailand har vi det bra…..overkligt att det är snö och kyla norrut!
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Det är i Thailand man ska vara den här tiden på året så slipper man sjukdommar ! 😉 Njuuuuut dina dagar ! Kram !

 7. Annica says:

  Usch och fy, hoppas ni båda kryar på er snart! Visst är det så att bacillerna härjar mer här hemma i vinterkylan. Hade gärna flytt till värmen varje vinter om jag kunnat 🙂 Kram på er båda

  • gizmolina says:

   Tusen tack ! 🙂 Det är helt galet vad många det är som är sjuka runt omkring… eller kanske det är helt vanligt den här tiden på året ? Jag vet ju inte för jag brukar ju inte vara hemma i Norge i januari och en sak är då säker: nästa år kör vi Thai i dec / jan ! Kram !

 8. Mikaela says:

  Å stackars. Magsjuka/kräksjuka/vinterkräksjuka är sååå hemskt jobbigt. Speciellt när den ena familjemedlemen avlöser den andra. Hoppas ni blir bättre snart. KRAMAR!

 9. Kristin says:

  Hej på dig! Hoppas ni kryar på er!
  Tänkte bara höra med dig, om jag vill beställa från Sverige hur funkar det? Är det NOK på din webbsida ?
  Med vänlig hälsning, Kristin

 10. Lena i Uppsala says:

  Krya på er! Stackars Johanna som blir sjuk, igen. Hon som låg sjuk hela julen. Friskuskramar till er båda.
  // Lena

  • gizmolina says:

   Tack för omtanken fina du ! 🙂 Johanna är inte van att vara i Norge / Sverige i dec / jan, hennes kropp behöver Thailand 😉 Önskar dig den bästa helgen !!! Kram !

 11. Pia says:

  Blä för spysjuka (så det heter på finlandssvenska) och hoppas Johanna kryar på sig snabbt! Men tummen upp för din salg, hittade en ljuvlig blus som jag nog får mycket nöje av både på jobb och på fest 😉

  -Pia

  • gizmolina says:

   Miljoner tack för peppande feedback ! 🙂 och ja, spysjuka är BIG blä ! så glad det är över för den här gången. Happy weekend! Kram !

 12. Anna says:

  Uuueehhh! Krya på er <3

 13. Anna says:

  Krya på er! Magsjuka är inte kul:-( En liten fråga… Om man beställer nåt från din fina webbshop och det inte skulle passa, kan man skicka tillbaka få? Mvh Anna

  • gizmolina says:

   Nej magsjuka är nog så lite kul som det bara kan bli… ! Självklart har du full returrätt om plaggen du shoppar inte passar. Men, på rea / salg så är det ingen retur . Mejla mig gärna om du har ytterligare frågor ang. webshopen : gizmolinascloset@gmail.com Kram ! 🙂

 14. Erika says:

  Krya på er båda två!

 15. Mussi says:

  God bedring til dere 🙂
  Fikk øredobbene i går – de var kjempe fine 🙂
  Ha en fin dag

  Klem

 16. Usch stackars er! Vinterkräksjukan är inte kul! Krya på er!

  Trevligt dock (för oss) med rea, ska ta en titt. Har precis hittat till din blogg och webbshop!
  Hälsningar Malin

  • gizmolina says:

   Välkommen till Gizmolina´s !!! 🙂 blir så glad varje gång en ny läsare hittar hit. Hoppas att jag får se dig snart igen både här på bloggen och i min webshop ! Och tack för krya på. Vi är tack och lov bättre. Kram! 🙂

 17. pilotfrun says:

  Fy, kräksjukan är den värsta. Tack och lov brukar den gå över väldigt snabbt. Vilken härlig blogg och vilka underbara och inspirerande bilder. Glad att jag hittade hit. Såg några fantastiska rosa askar från Norway designs. Får nog skicka mannen att köpa sådana nästa gång han är i Oslo. Ska fortsätta kolla runt här nu…..
  kram från
  Rebecca

  • gizmolina says:

   Välkommen till Gizmolina´s !!! och tusen tack för härlig feedback! den värmer! 🙂 De där boxarna, i tyg, är sååå fina ! ska se på att ta in dem i min butik…. Och ja alltså kräksjuka är det värsta ever så glad det gick fort över för J. Hon är klar för skola i morgon. Önskar dig en underbar weekend ! Kram !

 18. Camilla says:

  Hvor finner jeg dette bildet…?

  • gizmolina says:

   Jag googlade ….. husker tyvärr inte var jag hittade det… och nu kommer jag inte ihåg vad fotografen heter heller…hmm… Men du får gärna kopiera min bild från bloggen ! 🙂

 19. Christina says:

  Krya på er hela familjen! Kan trösta dig med att det hjälper inte att åka till Thailand, kom hem därifrån i lördags och vad hände, blev jätteförkyld och däckad när jag varit hemma en dag 🙁
  Kram

  • gizmolina says:

   Tack ! 🙂 Stackars dig som blivit sjuk ! skickar massor med krya-på-kramar! Trixet är att vara borta hela januari tror jag 😉 Vi har varit i Thailand dec – febr i 6 års tid och har som sagt klarat oss från både influenser & kräksjukor . Kram !

 20. Jenny says:

  Krya på er! Det verkar gå mycket magsjuka runt om i Norden nu, så du har nog rätt en resa till Thailand hade suttit fint!

  Vad hände med den snygga Carrie bilden Som du hade här ovan i inlägget innan?

  • gizmolina says:

   Jag bloggade bilden först men så ändrade jag mig och bytte till den här som matchade färgerna i quote bilden bättre 😉 Har bloggat den där Carrie bilden en gång tidigare (utan rea texten över), den är SÅ snygg ! och den dyker snart upp i en blogginlägg igen … Tack för krya på! Ja, det verkar som att “alla” är sjuka så nu tittar vi på Thailand resa . Happy weekend ! Kram !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *