S.K.Ö.N.A. SÖNDAG!

Allmänt

85a4e00d49b8ef040fb05abe8aa43720

Wohooo!!! äntligen har vi ett nytt fungerande nett hemma! (l.y.c.k.a.! det har nämligen strulat i ca 1 vecka) och – den här bilden är kul att printa ut och sätta upp hemma på gästrummet / i entrén så att alla gäster som kommer på besök lätt kan gå online på ert wi-fi!  Dagens tips helt enkelt! 

Mooorning girls! 

Jag var sååååå trött igår kväll att jag la mig rekord tidigt. I.n.t.e likt mig så jag undrar om det kanske var sömnpiller i den där champagnen jag drack tillsammans med finaste Emma på B&M igår eftermiddag? 😉  Alltså jag älskar champagnelunchen på Bølgen & Moi Briskeby. Om du inte varit där så måste du gå dit!  De har bra Dj, det är alltid massa människor (men igår var det inte så fullt som det brukar…) och FAB stämning!  Perfekt när man inte har lust att gå ut på kvällen/natten för det känns som att man är ute på byn fast klockan bara är 14.00! (vi var där 14-16 igår).  Jag älskar det!

Sen blev det en soft hemmakväll när mina J kom hem från kino (de var  och såg Kaptein Sabeltann med en vän till J) och alltså hur cool är inte Carola?! Jag tycker att hon är fantastisk! och det är bara p.g.a. henne, och Orup, som jag tittar på Så mycket bättre. She rock´s helt enkelt!

1390174_350896178413296_894321290_n

Jag är ju så inne på fix av Johannas rum nu att jag googlat barnrums inspiration i timmar och det här ett par av de mest inspirerande bilder jag hittat. Hur mysigt är det inte med ett fluffigt moln inne på barnrummet?  Me l.i.k.e.! 

b7c5f50c6389765aa58c3c95661b3952

Tänk viken skillnad lite stickers på väggen och en fin ljusslinga gör! Också Sony Angles… me l.i.k.e. you know!  Och jag ska också sätta upp hyllor vid J´s säng så att hon har nära till sina böcker för allt som barnen har lätt tillgängligt inspirerar dem! Jag märke det väldigt tydligt en period då Johanna klä-ut-sig korg tillfälligt var placerad inne i hennes walk-in-closet… plötsligt klädde de aldrig ut sig… men sen, då jag ställde ut den på golvet igen så var det show varje dag!  Så tänk på vad du väljer att ha synligt / osynligt för barnen för det påverkar verkligen deras lek! 

Jag ska ta och fortsätta att få ordning i kasoset här hemma nu (ni hade dött om ni såg hur det ser ut…) och sen väntar ett familjesälskap i eftermiddag då vi ska fira Johannas kusin som fyller 25.

Önskar dig en skön & avkopplande söndag fylld av feelgood! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “S.K.Ö.N.A. SÖNDAG!”

 1. Ann-Lis says:

  Så mycket härlig inspiration och feel good! Blir så glad! ♥︎

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 t.a.c.k. Ann-Lis! 🙂 Jag blir enormt glad när jag läser din kommentar!

   Önskar dig en magisk söndag! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *