S.K.Ö.N.A. SÖNDAG.

Allmänt

Dagens stilleben i köket i Casa Gizmolina.

Godmorgon mina fina bloggvänner!

Idag vaknade jag till ljudet av två söta girls (Johanna har övernattningsbesök) som tassade runt och höll på att duka fram frukost på köket och nu sitter de och tecknar bland täcken och kuddar i soffan.   Själv ser jag Nyhetsmorgon (svenska TV4) på datorn och ser fram emot dagens söndagsgäst som är Efva Attling. En otroligt inspirerande och snygg kvinna!

Och det passar mig perfekt att lyssna på henne just idag för jag är i en fas då jag behöver tid till eftertanke samtidigt som jag behöver planera framåt…. Jag önskar att livet var så mycket enklare, att allt bara flöt på och att jag hade typ 1 miljon på ett sparkonto som bidrog till en ekonomisk trygghet. Inte för att pengar är allt, men de förenklar. Det gör de.  Men viktigast av allt är självklart familjen och hälsan och att vi aldrig ger upp! För när allt kommer till allt så är det de som betyder mest och jag väljer att tro att vi alla når våra drömmars mål en vacker dag! Efva är ett levande bevis för det!

Det första jag gör på morgonen är att tända levande ljus överallt. Det är min f.e.e.l.g.o.o.d. !

…och på morgon har jag chillat i sjeselongen med nya härligt inspirerande magasiner. 

Hörde jag söndagsmys ? 

Nu ska vi girls baka muffins!

Önskar dig en riktigt soft &  s.k.ö.n. söndag!

Och du, miljoner T.A.C.K. för alla otroligt omtänksamma kommenatarer som strömmade in igår. Ni är fantastiska. De bästa bloggläsare som finns. Och jag är så obeskrivligt glad och tacksam över att ni finns där ute.  Skickar x-tra mycket kärlek & kramar till er alla idag!!!

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “S.K.Ö.N.A. SÖNDAG.”

 1. Kristin says:

  Håper livet snart blir litt enklere og at ting faller på plass 🙂

  Kristin

 2. Pia says:

  Älskar din dekorativa byrå med Dream big- texten! Ta och lyssna på härliga Isac Elliots låt med samma namn (finns på youtube, kan inte länka med mobilen…) bra pepp-låt när det känns mörkt 🙂

  Kram,
  Pia

 3. Wilhelmine says:

  Hei på deg, håper du har blitt i bedre form da, ikke gøy med forkjølelse;(
  I dag vil jeg også vinne en million i lotto, skulle bare ønske at jeg kunne ha litt flaks innimellom…men dette året har definitivt ikke bydd på flaks…men heier på at 2014 blir bedre;) Bloggen din er i allefall en fantastisk fin vitaminblogg i hverdagen, takk for at du deler med deg;) Klem Wilhelmine

 4. Titti says:

  Ja tänk att livet är så krångligt ibland….inte alltid lätt att få till det….men som du säger familjen o hälsan är viktig.
  Hoppas du får en fin söndag.
  Kram Titti som tillfrisknar med antibiotika.

 5. Evelina says:

  Jag tycker att DU är en härligt inspirerande kvinna =)
  Å livet ja, det är verkligen en berg och dalbana.

 6. Charlotte says:

  Att inte ge upp är ju det viktigaste och det man vill förmedla till sina barn…att livet inte är en dans på rosor men oavsett så ger man inte upp!

  Själv pluggade jag 4år till ekonom/jurist och hann jobba 1år (och få kids) innan jag insåg att jag inte alls vill jobba med det… Så i höst startar 3 nya år i skolan- återigen mindre pengar och mkt uppoffringar…. Men men, huvudsaken är att alla får följa sina drömmar och att kidsen mår bra!

  Massa kramar!

 7. Heidi says:

  Hei!
  Lurer på hvor du har kjøpt de hvite fine husene/merke?
  Og, hvem ble den heldige vinner av undertøyet?
  Spent:-))
  Ha en fin kveld!
  Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *