S.M.O.O.T.H.I.E.

Allmänt

Stället ligger i Hegdehaugsveien, vid sidan om Nobilis / Sprell.

Idag tog jag en prommis upp till butiken efter att jag lämnat J på dagis och plötsligt hittade jag ett nytt litet hak! Ett smoothie hak ! som spelade skön musik som gav mig caribien / Thailand feelings… och de hade t.o.m. en liten tips-box som det stod “saving for Bali” på .  En kul liten detalj.

Love the name.

Jag testade “Mathilde” och den får G G G G G av mig ! full pott !

Det är så kul när duktiga kreativa killar & tjejer kör på och testar nya affärsidéer. Detta stället drivs av 3 killar och till hösten blir det även klädbutik i det lilla huset, herrkläder. Coolt !

Nu ska vi följa J´s playdate hem. Blir skönt med en prommis.

Trevlig kväll, eller jag kanske ska skriva trevlig fotbollkväll?! Heja Sverige !!! 🙂

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “S.M.O.O.T.H.I.E.”

 1. Viv says:

  Så artig at du kom med en liten anmeldelse! Og så kjekt for dem med litt reklame 🙂 De åpnet på lørdag idet jeg ruslet forbi, tror jeg? Jeg stoppet ikke, men da skal jeg jammen gjøre det neste gang 🙂

  Ha en amazing kveld!

  Klem 🙂

  • gizmolina says:

   Jag betalade min egen smoothie och detta ställe kunde jag inte låta bli att tipsa om. Så gult och fint och super duper god smoothie ! den måste du verkligen testa nästa gång du triller förbi ! 🙂 Önskar dig också en amazing kväll ! och tusen tack för ditt fina sms ! Klem !

   • Viv says:

    Jeg mente virkelig ikke å antyde at innlegget var kjøpt og betalt! Mente bare at det var fint gjort av deg å “hjelpe” dem litt, om du uansett var veldig fornøyd! Kjempekul “bod” – jeg skal absolutt teste neste gang! 🙂

    Klem!

    • gizmolina says:

     Jag vet ! 🙂 och ja, där måste du absolut stoppa nästa gång. Köp en “Mathilde”. Super fräsch ! Klem ! 🙂

 2. casaofmia says:

  Vilket härligt ställe, jag älskar smoothies, kram

 3. Gry Jonassen says:

  Ser utrolig deilig ut:) Er ikke så stor fan av frokost når man har dårlig tid på morgenen, så da er Smoothie helt perfekt!
  Ha en strålende kveld, og heia Sverige. Leste boken om Zlatan for litt siden, og begynner faktisk å digge han litt…
  Klem<3

  • gizmolina says:

   Helt enig. Smoothie is the shit ! jag är nämligen inte heller någon frukosttjej så smoothie passar mig perfekt. Speciellt då jag inte dricker kaffe… Jag måste också ta och läsa den där Zlatan boken. Den står här hemma i bokhyllan så jag tror den åker ner i ferie kofferten 🙂 Önskar dig också en härlig kväll (synd att Sverige förlorade…) och en strålande tisdag ! Klem !

 4. Marion says:

  Men vilket mysigt ställe!

 5. elin says:

  Skal stoppe neste gang jeg går forbi – og det blir ikke lenge til 🙂
  Ha en super dag!

  e

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *