S.O.F.T. S.Ö.N.D.A.G.

Allmänt

Söndag = min lyxiga softa-hemma-dag. 

Goooodmorgon sweeties !

Hoppas att du är piggare än mig på morgon ?!   Jag var ute på vift igår och dansade till de stängde (tack för en FAB kväll Andreas & Liv)  och lyckades tappa rösten (?) så idag låter jag helt förfärlig då jag pratar men det var det värt för vi hade SÅ kul !  🙂

Nu strålar solen in genom fönstret, lilla J ligger och myser framför barn TV och jag ska ta ett ryck här hemma så att vi får ordning & reda inför den händelserika veckan som startar i morgon. Den bjuder på skolstart,  6-års kalas och besök av mormor.

Vi har en lik hyll-lösning hemma hos oss och den här bilden inspirerar mig ! Jag måste bara shoppa m.å.n.g.a. fler skor först 😉

Önskar dig en looooovely dag fylld av s.k.ö.n. avkoppling !

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “S.O.F.T. S.Ö.N.D.A.G.”

 1. God morgon!
  Vad skönt det låter med soft söndag, den ska du ta vara på. Härligt med en dansande lördagskväll – det livar upp och ger glädje. Att fixa till garderobslösning på bästa sätt är väl en utmanig som inte blir några större problem för dig!
  Njut Din dag och ta vara på solen, här i Uppsala är det grått och kvalmigt .
  Kram,
  Lena

  • gizmolina says:

   Ja att dansa är lycka !! älskar det !!! och igår dansade vi till de tände lamporna viket i n t e händer så ofta 😉 Hoppas att du har haft en underbar dag trots grått väder och att du får en solig start på den nya veckan ! Kramar !

 2. Liv says:

  Takk fine for en super-duper kveld! Jeg er også helt utslitt idag, men GUD så gøy vi hadde det<3 vi MÅ sees med jentene snart! Puss på dej:):)

  • gizmolina says:

   Vackra ! Miljoner T.A.C.K. för en absolutely fabulous kväll ! Herregud så kul vi hade ! SOM vi dansade ! och ja, sliiiten idag 😉 Ser fram emot att göra om det snart och vi ska absolut ta en dejt med girlsen. Njuuut kvällen bakom dina solbriller 😉 Puss & Kram !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *