S.O.M.M.A.R.F.E.S.T.!

Mildh press runt kl. 18.30. 

Det pågår ju presseuke på alla PR-byråer i veckan och som jag skrev tidigare så har jag tyvärr inte haft möjlighet att besöka alla, men! i em/kväll var det Mildh Press som bjöd in och eftersom de håller till en bit bort i gatan där jag bor så passade jag på att titta in där på väg till att hämta upp Johanna på den vänskapsgrupp där hon var efter skolan.   Och då jag kommer dit så möts jag av en sittande sommar-fest-middag och bingospel!  Snacka om surprise!  Så vips spelade jag bingo och hade både god mat + bubbles framför mig och trevligt sällskap vid min sida.

Så – jag smsade JIG och sa att han fick hämta J också blev jag kvar där till runt kl.20 för en sommarfest vill man ju inte missa så här i slutet av oktober! 😉

Love the decoration.

Bingo !

Som vanligt på presse-event så mötte jag Jan Gunnar. T.r.e.v.l.i.g.t. !

Ska ta och byta linser mot glasögon nu och jobba på en stund till här samtidigt som jag slötittar på Sex and the city repriser på TV. Och har jag drömt? eller ska de spela in nya episoder? Hoppas, hoppas !!!

GoDnAtTkRaMaR!

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “S.O.M.M.A.R.F.E.S.T.!”

 1. carin says:

  Det gjorde du rätt i, som bad din man hämta Johanna. Ibland undrar jag om du verkligen har en man, du gör ju allt själv?
  Jag beundrar dig verkligen, önskar att jag hade din förmåga att se varje dag som ett äventyr.
  Kramar

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner tack för fina, värmande ord! de sätter jag pris på! 🙂 Och ja, det stämmer att jag gör mycket så det var helt OK att han hämtade den dagen. Önskar dig en fantastisk weekend!!! Kram!

 2. Anna says:

  Å gillar bilden med cykeln 🙂 nu blev man sugen på sommar! Trevlig helg till er.
  Kram Anna

  • gizmolina says:

   Visst hade de dekorerat fint?! 🙂 och tiden går ju så fort så snart är det sommar igen ! ha ha. Önskar dig den bästa helgen !!! Kram!

 3. Ha ha va kul med sommarfest mitt i höstmyset. Jag festade till det med att göra en Halloween ananas, den piggade med upp i höstmörkret!

  • gizmolina says:

   Ja det var riktigt härligt med en sommarfest mitt i allt ! 🙂 och vi ska också halloween pyssla i helgen. Johanna pratar knappt om något annat så torsdag blir en STOR dag ! 😉 Njut helgen !!! Kram!

 4. Veronika says:

  Vad roligt att komma med på sådana festligheter! Gullig man du har som är så flexibel =)
  Håller tummarna för fler episoder!!
  Kram kram

  • gizmolina says:

   Ja det är jätte kul att få vara med på happenings! 🙂 Och vi får verkligen hoppas att det blir fler episoder !!! Önskar dig en fantastisk helg! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *