S.Ö.N.D.A.G.

Allmänt

4c3314b098a1089fde9791281eb812d7

Goooodmorgon sköna söndagsbönor! 

Jag vaknade hur tidigt som helst idag (och 36 gånger i natt….) så här känns klockan betydligt mer än den är.  Fördelen med att stiga upp så otroligt tidigt på en söndag är att jag fick lite härlig tid för mig själv innan hjärtat vaknade…. och det är verkligen något magiskt med att vara vaken då världen vaknar… Sen hade jag ett långt bra samtal med min allra bästa vän och det är så otroligt befriande att prata med någon som känner mig nästan bättre än mig själv. Han fick mig att landa lite i en tanke om att min förändring är starten på något nytt. Ett nytt kapitel i livet!  med blanka ark…

Men det är många känslor att bearbeta för mig just nu och jag kan bara förlita mig på att allt kommer att ordna sig till det allra bästa!

11167672_10152776702035796_8340855926480326451_n

Snapshot ute på vår gård igår eftermiddag. Åh som jag älskar de vackra miljöerna i vår gata. Det är helt magiskt…  Och Johanna invigde sin nya hatt från Kapp Ahl , den fluffiga jackan kommer från Lindex och den underbara tyllkjolen hittade jag i Stockholm

Nu ska jag ta och sätta mig i solen ute på terrassen en stund och sen ska vi iväg och äta middag med kära vänner. Åh som jag älskar söndagar!

Önskar dig den allra bästa dagen! 🙂

L.o.v.e.!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “S.Ö.N.D.A.G.”

 1. Annette says:

  Lykke til med alt, du får til alt du vil!!!
  Du gir oss så mye inspirasjon gjennom bloggen, skulle ønske vi kunne gi like mye tilbake 🙂 Godt at du har gode venner, det er gull verdt !!!
  Ønsker deg og Johanna den beste søndagen, håper alt snart faller på plass 😉

 2. kerstin says:

  såå nyfiken att jag snart spricker

 3. Åh, jag älskar också söndagar! Så himla skön ledig dag tycker jag 🙂
  Önskar dej en fon söndag- och du, oavsett vad du väljer så är det menat och kommer utmynna i ngt ännu bättre än det som var innan <3

 4. Maria says:

  Ja visst är söndagar härliga :-). Här i Göteborg skiner solen och fåglarna kvittrar; man kan inte bli annat än glad. Du känns så klok, jag är säker på att du fattar det beslut som är bäst för dig och din familj. Jag önskar dig en fin avslutning på helgen!

 5. Vad härlig den är bilden på Johanna ute på gården, den är lite sådär England dimmig liksom.

  Förändringar kan vara super läskiga om dom är stora & man liksom inte helt har full kontroll än, men jag är övertygad om att just du är super rustad till att möta dom.
  Blanka ark kan faktiskt vara det bästa som händer i ens liv, det är min erfarenhet även om jag varit sömnlös & livrädd i förhand.

  Kram på dig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *