S.Ö.N.D.A.G.

12510232_10153264242280796_1689465879332108434_n

Dagens palmer & väder = feelgood deluxe.

Godkväll mina kära vänner! 

Jag vaknade precis till (har hunnit sova halva natten…zzz…) och upptäckte att jag glömt laddaren till min slocknade i-phone hos våra grannar som vi varit på middag hos i kväll (sååå typiskt) så – det bildregn som jag tänkt bjuda er på får vänta till i morgon.  Men – vi har i alla fall haft en helt m.a.g.i.s.k . dag som bjudit på allt från en lovely brunsj till en festlig delfinshow. Och sen till sist som sagt middag hos vänner. Så ja, detta var en riktig sunday – funday!  Och vädret, alltså vädret är så fantastiskt att man knappt tror att det är sant. Hur varmt som helst och stråååålande sol. Helt perfekt!

Tyvärr så närmar sig hemresan för oss girls nu och oftast då vi är på väg hem så brukar jag tänka på allt jag önskar att vi hade gjort men den här gången måste jag säga att vi fått gjort precis allt vi tänkt och mer därtill!  Så nu kan jag t.o.m. tänka mig att bara chilla hemma på terrassen de sista dagarna… En härlig känsla och ett tecken på att jag verkligen kopplat av alla måsten…!  🙂

407198_10150457409970796_362602458_n

Facebook vill gärna påminna oss om bilder vi lagt upp genom åren och idag dök den här upp. Från 9 januari 2012. Jag sitter och njuter en after beach drink på Re Ká Ta Beach Club.

Nej, bäst jag sover vidare här nu så jag önskar dig en riktigt, riktigt härlig avslutning på helgen!  Gissar att ni är många som startar upp vardagen igen i morgon?  så : njut lite xtra i kväll.

Och du – så fantastiskt kul att Therese Johaug vann idag! speciellt eftersom Johanna är avbildad tillsammans med henne på taggen till hela barnhandskekollektionen. Har du sett det? Kom på att jag helt glömt att fota och visa er…  Hon är även med på bild sammen med T på stands i sportbutikerna runt omkring i både Norge & Sverige. En riktigt kul grej! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *