S.Ö.N.D.A.G.

Allmänt

Happy söndag sweeties !

Jag tror aldrig jag har önskat en x-tra söndag så mycket som nu för efter denna flyttning hade det suttit fint med en soft dag att chilla på….  Men pepp, pepp !! nu ska jag iväg till gamla lägenheten och göra ett sista ryck så att vi blir klara där också ska lilla älskade Gucci få flytta idag också. Sötisen. Han tittar på oss med stora ögon och undrar vad som händer ?  fast han börjar ju bli ganska van att flytta han också 😉  Sitter föresten ute på vår nya terrasse och skriver + äter god frukost som jag fiskade upp på Åpent Bakeri efter att jag lämnar J till helgens 2:a bursdag / kalas. Det passar ju verkligen perfekt att det är så mycket festligt som händer för henne nu allt annat är lite smått kaos.  och jag ska inte tjata alltså men shit vad härligt det är att sitta här ute och blicka ut över parken. Jag är k♥ä♥r i vårt nya hem ! 🙂

Dagens målbild = semester i sikte…. ! Tur jag har det att tänka på nu då det är lite körigt…

Önskar dig en magisk söndag fylld av lyckliga stunder!

Mys & chilla för mig också är du snäll !  🙂

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 30 Comments

30 responses to “S.Ö.N.D.A.G.”

 1. Lina says:

  Ååå, de små glimtar jag sett av ert nya hem ser ju underbart ut. Vilka fönster!!
  Njut av din dag.

  KRAM

  • gizmolina says:

   Vad kul att du gillar det du ser ! 🙂 och ja, jag älskar fönstren ! Happy söndag ! Kram !

  • gizmolina says:

   Det är lika underbart som det ser ut ! 🙂 och fönstren är de finaste. Njut din måndag ! Kram !

 2. Lotta says:

  Jag förstår att du behöver all din energi själv nu. Men önskar jag hade bara
  en liten liten liten uns av den. Var får du den ifrån????
  Du är otrolig människa!!!!!!
  Hoppas allt går bra. Vila lite ibland.
  Styrkekram!!!

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 tack ! det är kommentarer som din som ger mig energi ! 🙂 Önskar dig en fantastisk ny vecka ! Kram ! och tack för påminnelsen om att vila. Tror jag behöver göra det i morgon…

 3. Kristine says:

  GOd søndag til deg!
  KLEM Kristine

 4. Christina says:

  Trots att solen inte skiner ute så får man känsla av solsken genom att läsa din blogg 🙂
  Varmt lycka till med ert nya boende! Är det vid Slottsparken?
  Kram !

 5. Johanna says:

  Vilket vackert hus/lgh ni verkar ha fått tag på!!! Fantastiska fönster! Hoppas på fler bilder när ni har kommit i ordning! Lycka till med allt flyttande! 🙂
  Kram Johanna

 6. Trine says:

  Har du igjen genseren Juliette fra chill norway str M? Den bringebærfargede?

  Ha en fin søndag 🙂

  • gizmolina says:

   Den är jag tyvärr utsåld för sedan länge… Men, det kommer som sagt snart news in från Chill Norway som vi kan se fram emot. Happy måndag ! Klem ! 🙂

 7. Lena i Uppsala says:

  Hej i kaoset!
  Jag verkligen känner hur du strålar och sprudlar av lycka – vad härligt. Jag önskar så att jag kunde komma och shoppa lite fynd i din butik… Intresserad av Syster P, samt skålar/muggar från Bruka och annat smått och gott.
  I alla fall väntas överraskning i veckan – håll utkik i posten.
  Njut din söndag med allt fix . Tack, för att du tar dig tid att titta in här och låta oss ta del av allt.
  Kram,
  Lena

  • gizmolina says:

   Tack för fina ord Lena ! 🙂 och så bra att min lycka över det nya hemmet når hela vägen till Uppsala ! Ja, tänk så trevligt om du hade kunnat titta förbi min butik. har så mycket fint från både Syster P & Bruka + + … Men snart kan du ju besöka nettbutiken. Det blir så bra ! Och så spännande med en överraskning. Den ser jag fram emot ! Önskar dig en härlig start på veckan ! Kram !

 8. elin says:

  Tror jeg vet hvor dere har kjøpt 😉 Følger med på boligannonsene selv om vi nettopp har kjøpt selv…
  Det er såååå fint, skjønner at du koser deg der! Nyt søndagen! Å pakke ut er heldigvis morsommere enn å pakke ned 😉

  • gizmolina says:

   Jag tror inte att du sett på detta objekt…. Och ja, det är tack och lov festligare att packa upp än ner ! 🙂 Önskar dig en strålande måndag ! Klem !

   • Elin says:

    Å, jeg var nesten sikker på at dere hadde kjøpt i PV, rett rundt hjørnet fra oss. Lå ute på finn en kort stund. Flott er det uansett 🙂

 9. Anna H says:

  Du verkar vara en fantastisk sprudlande människa! Åh vad jag gillar din blogg! Kram från Sverige

  • gizmolina says:

   Vilken underbar kommentar att få. Tusen tack ! 🙂 nu fick jag den xtra energin jag behövde här på mitt “nattskift” . Önskar dig en underbar start på den nya veckan ! Kram !

 10. Jessica says:

  Hej!

  Grattis till nya bostaden 🙂 ser fint ut!
  Är det hus eller lägenhet? Lovely fönster!!

  /Jessica

 11. cathrine says:

  Phew, du kjører turbo om dagen!Flinke deg:)Og sååå gøy med DRØMMEHJEM:). så fiin den tunikan du har i vinduet i butikken din, hav er prisen på den…?!

  Nyt litt bobler i ditt nye hjem, det er såå fortjent:):)

  klem Cathrine

  ps:sendte deg mail for en tid tilbake om et brukaskap.. Har du funnet pris på det?

  • gizmolina says:

   Miljoner tack snälla du ! 🙂 Visst är tunikan fin ? den kostar 1798 -50% rabatt på salg så det blir ca 899 (? lite trött för huvudräkning just nu…zzz…). Jag har inte sett ditt mejl ?! så supert om du kan mejla mig det på nytt ! Ska absolut njuta bubblor här så fort vi fått hit alla saker (ska köra det allra sista i morgon) 😉 Önskar dig en happy new week ! Klem !

 12. Marianne says:

  Hei, og gratulerer med ny bolig!!

  Jeg lurer på hvilke åpningstider du har i butikken din neste uke; på fredag og lørdag? Og hva er adressen til butikken din? 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen tack ! 🙂 Jag har öppet butiken tisdag – fredag kl. 12.00 – 16.30 . Och fredag är sista dagen jag har öppet före semestern (stängt lördag). Adressen är: Vibesgate. 15 på Majorstua. Välkommen ! Klem !

 13. Trine says:

  Har du noen Cabezo topper igjen? I sort eller rosa? Pris?

  • gizmolina says:

   Svaret är tyvärr nej 🙁 och jag vet att det är utsålda för dem på lagret hos Chill N också… Hoppas att jag kan hjälpa dig nästa gång istället ! Det kommer snart in super fina news från Chill ! Klem ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *