S.Ö.N.D.A.G.

Allmänt

Casa Gizmolina runt kl. 14. Detta var min utsikt från sjeselongen där jag låg och slappade… och nejdå, J har inte ett blåmärke i pannan hon har en Justin Bieber tatuering 😉 

Hej mina fina bloggvänner ! 

Plötsligt kom jag på att jag inte bloggade i går…. Det var då verkligen inte meningen, dagen gick helt enkelt för fort !  Först var jag i butiken och sen hade vi fina vänner på ett riktigt trevligt middagsbesök så hade lite att fixa inför det och nu är det söndag och jag chillar och njuter lugnet med massor av tända ljus och soft loungemusik. Underbart ! 🙂  Söndagar är så SÅ sköna dagar. Och snart är det ju söndag igen, redan på onsdag ! så vi har en fin vecka framför oss.

Hjärtat har på sig sin fina tunika från Chill Norway och skönaste byxorna från Polarn O. Pyret.

Själv kör jag också Chill Norway idag, cure poncho, Never Denim jeans och Ugg´s , väskan är J´s.

Nu ska min lilla prinsessa få hoppa i nattkjolen. Dagen  börjar gå mot sitt slut för henne och jag ska göra henne sällskap framför Lady & Lufsen filmen hon tittar på.  Sen blir det nog lite Solsidan för mig (de kör repriser på svenska TV4) också ska jag elda i öppna spisen för det matchar regnet som smattrar mot fönstren helt p.e.r.f.e.k.t.

Njuuuut din kväll ! 🙂

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *