S.Ö.N.D.A.G.

Allmänt

Godmorgon fina bloggvänner!

Jag vaknade kl.06.30 idag, hur tokigt är inte det på en söndag? Så jag gick upp, hoppade i myskläderna, tände ljus och la mig i sjeselongen och läste boken The golden year (av Hannah & Amanda) som jag köpte när vi var hemma i Sverige. Har du läst den?  Jag har bara kommit till sidan 40, för sen somnade jag om (thank god!) men so far så verkar den bra. Kan ge er en bättre recension då jag läst klart den om ni vill?

Och på tal om Sverige så ska vi ta en roadtrip dit idag för att handla gooood svensk mat så jag ska ta och hoppa i duschen nu men först ska jag visa er de där konfirmationsbilderna som jag försökt att blogga fler dagar. Vissa ting tar tid alltså 😉

Alltså fråga mig inte vad det är för märkig pose jag försöker mig på här? Ha, ha. Det regnade och JIG var i.n.t.e. speciellt happy över att jag ville att han skulle fota mig när vi äntligen kommit fram med taxin för då var vi typ 7 min försenade till Johannas söta kusin Hedda´s konfirmationsbjudning.

Och jodå, jag försökte få han att knipsa en bild hemma också, på väg till taxin, men ni ser ju hur det gick! 😉 Min klänning + cardigan kommer från Cathrine Hammel och som vanligt kryddade jag paketet med en ballong. Det blir så mycket festligare då tycker jag.

Och till er som är nyfikna på vad som gömde sig i det stora vita paketet? så kan jag avslöja att det var pengar. Det är ju så mycket finare att ge dem i en vacker vit box med silkeband runt än i ett kuvert…  

Dagens huvudperson som är dotter till JIG´s ena syster (han har tvillingsystrar). Vi var ca 30 personer som satt till bords och i Norge är konfirmation så mycket större och högtidligare än i Sverige

Vi bjöds på en fantastiskt god buffé och fick lyssna på rörande taler. (jag gråter alltid… ).

Johanna tillsammans med sina fina kusiner och visst är de lika?!  

Jag tjatade mig till mig ett 3:e försök att knipsa en fin bild av mig och J men alltså det gick inte… Här var J på d.e.t. bushumöret. 

Johannas fina klänning kommer från Monsoon och ja, jag försöker alltid få till att vi ska matcha på ett eller annat sätt då vi går på fester.

Fina Hedda i en bunad som hennes mamma sytt. Norrmänn och bunader alltså… vi svenskar ligger lite efter där.

Ooops, nu ska vi köra!

Får uppdatera inlägget då jag kommer hem med bildtexter!  Då har vi kommit hem igen och inlägget är uppdaterat!

Önskar dig den bästa söndagen! Chilla & kos dig! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “S.Ö.N.D.A.G.”

 1. Nina says:

  Det såg verkligen trevligt ut, och paketet var verkligen super fint. Såna där paket vill jag också ha hihi.
  Ha en jätte bra söndag! Kram

  • gizmolina says:

   Tusen tack Nina! 🙂 Du får tipsa familj och vänner om att du vill ha ett likt paket på din födelsedag 😉

   Happy new week!!! Kram!

 2. Mirva says:

  Vilket fantastiskt kalas! Vi ligger lite efter i Sverige ja… 😉

  • gizmolina says:

   Ja men eller hur? Vi firar ju absolut inte konfirmation på samma högtidliga vis som här i Norge.

   Önskar dig den bästa måndagen! Kram! 🙂

 3. Elin says:

  Så flott konfirmant og selskap!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *