S.Ö.N.D.A.G.S.M.Y.S.

Allmänt

10730836_10152439749810796_2773715669779544921_n

Jag har för första gången någonsin (!)  amaryllys i min helgbukett och alltså v.a.r.f.ö.r. har jag inte köpt de förr? De blommar ju helt fantastiskt vackert! jag blir lycklig av att se på dem….!  (P.S mina fina  ljuslyktor / ljusstakar kommer från Indiska och Red har varit ett favorit magasin i alla år). 

Här i Casa Gizmolina pågår söndagsmys deluxe och jag inviger på den nya jul CD´n jag köpte häromdagen (från favoriten: Wave music). Åhhh vilken härlig stämning julmusik sprider i hemmet!  Plötsligt fick jag lust att hänga upp alla adventsstjärnor i kväll!

Men först ska jag duka undan den goda fläskfilet middag vi girls precis mumsat i oss (filét + pommes noisetter + bea + parmesan + sparris, love it!) och städa lite så de där stjärnorna får vara min morot då jag hänger tvätt och viker kläder 😉

Njuuuuut kvällen mina fina bloggvänner!

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “S.Ö.N.D.A.G.S.M.Y.S.”

 1. Trine says:

  Så stemningsfullt bilde. Jeg gleder meg til å henge opp adventstjernen jeg kjøpte hos deg jeg nå. Den er bare den fineste⭐️
  Så har jeg er spørsmål til deg: hvilken str har du i Cathrine Hammel kjolene dine?
  Har du sett julekolleksjonskjolen? Jeg tenkte å kjøpe den i morgen, men jeg bor jo ikke i Oslo, så jeg får jo ikke prøvd den.

  Du inspirerer meg, og jeg får så mange tips av deg fra bloggen din.
  Akkurat kjøpt den Gina Tricot tightsen, og den store buddahen fra Indiska må sjekkes ut i morgen.
  Ha en strålende kveld med kos og julemusikk:)
  Klem Trine

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner T.A.C.K. för fantastiskt fina ord & underbar peppande feedback Trine! 🙂 och jag blir helt lycklig när jag läser att du har adventstjerne från min butik! Jag är enig med dig om att den är den finaste och jag gleder mig stort till att hänga upp mina egna här hemma! När det gäller mina C.H. kjoler så har jag large på mina. Och nej, jag har inte sett julkollektionen så den måste jag ta en titt på! Så kul att du köpt G.T tightsen (loooove them!) och jag kryssar fingrarna för att du får tag i Buddhan!

   Önskar dig en magisk måndag! Klem!

 2. Titti says:

  Jag hänger upp mina amaryllis i mina höga fönster, upp och ner. Fyller på vatten i stjälken och så hänger de fint hela julen! 🙂

  Ett litet jultips – du har ju också så vackre fönster!

 3. Anna says:

  Lyktorna ser jättefina ut! *Mysigt*
  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *