S.Ö.N.D.A.G.S.M.Y.S.

Allmänt

Hörde jag h.ö.s.t.

Vi har söndagsmyst med fina vänner på Olivia och ätit SÅ god pasta ! Men alltså vilken TUR att vi checkade notan innan vi betalade för de hade plussat på typ 7 kaffe, 3 desserter och några glas vin… NOT good ! så dagens tips = checka alltid notan ! 😉

Jag vet, suddig bild, men så går det ibland då en 6-åring fotograferar  😉

Johanna insisterade på att inviga sin parkas från Chill Norway.

Home sweet home.

Nu är det dags att få en pigg prinsessa i säng för i morgon är det back to school  ! 🙂

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “S.Ö.N.D.A.G.S.M.Y.S.”

 1. Caroline says:

  Härligt att träffa vänner!
  Erat hus ser otroligt vackert ut! Hur stor lägenhet har ni?

  Med önskan om en fin kväll och en toppenstart på veckan!
  KRAM Caroline

  • gizmolina says:

   Ja, söndagsmys med vänner är verkligen FAB ! 🙂 och jag kan bara hålla med om att vårt hus är vackert för det tycker jag också . Vår lägenhet är på ca 120 kvadrat . Önskar dig också en riktigt fin kväll ! Kram !

 2. Miss West says:

  Åh vilken fin parkas J har 🙂 och bra där att kolla notan!

  Ha en mysig kväll! Kram

 3. Pernilla says:

  Låter som en perfekt söndag! Undrar om du säljer brukas mini brevlådor!?

  • gizmolina says:

   Det var verkligen en perfekt söndagseftermiddag ! 🙂 Tyvärr har jag inte tagit in brevlådorna i butiken men om det är flera som önskar det så tar jag gärna in dem i nästa leverans ! Johanna har en rosa och det är SÅ fina. Kram !

 4. Emma says:

  hej! jag såg att du är på topplistorna i luleå på bloggportalen. tänkte föreslå dig att kanske ändra så du står på listorna i oslo istället! blir ju rätt missvisande eftersom att du inte bor i luleå. kram

  • gizmolina says:

   Jag står på listor både här i Norge och i Sverige. Att jag är med på Luleås topplista beror på att jag kommer från Luleå. Det är så man registreras hos bloggportalen. Så allt är som det ska vara ! 🙂

 5. Maria says:

  Hej,

  Parkasen är jättefin! Vet du vad den heter?
  Ska se om jag kan få tag i den i Sverige till min lilla 6-åring.

  Tack för all inspiration!

  Kram Maria

  • gizmolina says:

   Visst är den fin?! 🙂 Den heter Kaana Coat (girls). Håller tummarna för att du får tag i den ! Annars får du mejla mig så kan jag försöka fixa till dig ! Önskar dig en underbar tisdag ! Kram ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *