S.O.V.R.U.M.M.E.T.

Casa Gizmolina runt kl.10.

Morning snäckor!

Eller, morgon och morgon… jag vaknade f.ö.r.e. klockan på morgon, runt 06.45, och hur skönt är det inte att slippa vakna till ljudet av väckarklockan? Lovely! Men ännu mer underbart är de att lägga sig i nytvättade rena sängkläder som doftar lite lätt lavendel…åhhh I l.o.v.e. it! så i natt har jag sovit xtra gott! Och jag strök faktiskt t.o.m. örongotten igår, det händer inte så ofta… (lite slö på sånt) och det påminner mig om då vi manglade lakan i tvättstugan i min uppväxt….Är det någon av er som gör det? Manglar lakan?  Det gör dem ju så där lyxigt sköna!

Vårt sovrum är a work in progress här hemma (vi ska byta rum med Johanna om bara vår handyman får tid att hjälpa oss någongång…) men jag passade ändå på att knipsa några snapshots på morgon.

Jag sover alltid i sängkläder från Lexington men senaste tiden har några örngott från H&M Home flyttat in. Fina och till priser som gör att man lätt kan få lite nytt på sovrummet en vanlig vardag….!

Dagens reminder! på tavla shoppad hos Bolina.

En ny doft från ECOYA har flyttat in på sovrummet och jag ä.l.s.k.a.r. den!   Den heter Sweet pea & jasmine. Mmmmmm….!

Jag har en lite för lång lista på saker som ska göras så nu ska jag ta 3 djupa andetag, fokusera på positiva tankar och köra på här.

Ny dag och nya möjligheter girls! 🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “S.O.V.R.U.M.M.E.T.”

  1. katta says:

    Var kommer ljuset ifrån? Såå fint!
    /K

  2. Solveig Svensson says:

    Är väl lite gammalmodig, har manglat lakan sedan 50-talet. Det går inte att sluta.
    Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *