S.T.A.T.U.S.

Allmänt

Jaha, det var den dagen. Torsdagen den 8 maj är snart slut och fick jag gjort allt jag skulle? Eh, nej…  Men! jag har gjort en detaljerad lista över allt jag ska göra i morgon så jag blir nog hyfsat a´jour innan fredagsmyset kickar igång. Mycket tack vare att jag boostar mig med pepp varje dag nu. Det ger mig en spark i baken och DET behöver jag!  (link till filmen jag såg igår kommer i morgon).

Och hur kul är det inte med semi 2 i Eurovision Song Contest i kväll?! det ser jag fram emot! men först ska Johanna duscha + tvätta håret (hon haaaatar det) också ska läxor göras och en väska packas för i morgon ska hon iväg på sleepover, direkt efter skolan, och SOM hon gleder sig! Och det betyder att jag och JIG är home alone för första gången på ja, år?  Så jag har hintat till JIG att han har en chans att bjuda ut mig på middag… vi är sååå dåliga på sånt.

Försökte få med min älskade Gucci på bild men det är inte det lättaste…  Och check min utväxt !?! Herregud så fuuult så thank god att jag har fått tid hos frisøren i morgon. Tror aldrig jag längtat så mycket efter nya fräscha slingor som nu. Det är v.e.r.k.l.i.g.e.n. HÖG tid! och har du sett så mörkt mitt hår är. Hjälp! så mörkt har håret  aldrig varit tidigare.

Nu pågår lek här men bara en liten stund till, medan jag städar undan i köket. Sen hoppas jag verkligen att vi blir bjudna på bättre låtar i kväll än tisdags. Och det blir ju inte speciellt svårt…. 😉

Önskar dig en festlig ESC kväll!

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “S.T.A.T.U.S.”

 1. Kristine says:

  Hei,hei!

  Herlige bilder, blir glad 🙂 🙂

  Håper dere får til å utnytte og nyte kvelden i morgen.

  Klem K 🙂

  • gizmolina says:

   Åh så bra att bilderna gör dig glad Kristine! det gör mig glad! 🙂

   Önskar dig den bästa helgen fylld av lyckliga stunder! Klem!

 2. Britt says:

  Korleis gjekk det med kattegresset til gucci? Likte han det..?

  • gizmolina says:

   Hjälp! vet du att det kattegresset jag köpte har jag heeelt glömt bort?!? Kan inte ens komma på var pakken är? BRA du påminde mig Britt! Ska genast söka fram det !

   Happy weekend! Klem! 🙂

 3. Erika says:

  Tycker du ska satsa på en mörkare blond (typ Marie Serneholt) så blir problem med utväxten mycket mindre, samt det skulle klä dig såååå mycket bättre än det blekt blonda. Mycket mer classy med lite mörkare beigeblont! =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *