S.T.A.T.U.S.

Allmänt

10171083_10152617521620796_1998326250741033637_n

Snapshot från J´s rum.

Tallrikshyllan som jag haft mina magasiner på i vår lounge inne i köket flyttade in på Johannas rum för en tid sedan och så här ser den ut då den tillhör en 8-åring.  Och detta är den ostylade versionen för jag bara knipsade en bild i farten…  Vi snackar bl.a. Julia & Glitter magasiner, Vennebok, underbar kartbok (julklapp från kusinera), pysselböcker och en kanin som jag envist låter bo kvar på hennes rum. (älskar Maileg).

Men vet ni, nu hände precis något som gjorde mig riktigt, riktigt ledsen så nu loggar jag av och fokuserarmåndagsmys tillsammans med mitt älskade lilla hjärta. Vi ska äta fläskfilé , titta på Alle sammen sammen (norskt barnprogram som är hur kul som helst! googla!), ha på oss myskläder och elda i öppna spisen och sen, när min förkylda lilla prinsessa har somnat, så ska jag titta på Ungaren i Australien (inte lika bra som den amerikanska men helt ok).  Det är tur jag har en egenskapen att klara att fokusera på positiva saker även när allt känns som mest negativt

Önskar dig en fin kväll min kära bloggvän. Var rädd om dig.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “S.T.A.T.U.S.”

 1. Titti says:

  Ha en fin kväll trots ledsamheter.
  Kram Titti

 2. Lena says:

  Åh, hoppas att det inte var något alltför trist…. 🙁
  Ha bästa kvällen med lilla J.
  Tack för en superbra blogg.

 3. Anna says:

  Stor kram & massa kärlek!!!❤️

 4. katta says:

  All styrka till dig!!
  /K

 5. Kristine says:

  Klem

 6. Nilla says:

  Skickar över styrkekramar och hoppas att det löser sig, vad som än gjorde dig ledsen.

 7. Camilla says:

  Klem til deg , håper det går bra med dere 🙂

 8. Ida Marie says:

  Uff så kjedelig at ting ikke går som det skal. Men du får tenke at det bare kan bli bedre 🙂
  Aldri gøy å være lei seg, da er den beste medesinen nære og kjære som gir masse kjærlighet<3

  Masse tanker og styrke til deg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *