S.T.A.T.U.S.

13892175_10153697105590796_7888555795850227911_n

Snapshot i stua / vardagsrummet här hemma i kväll. 

Så där, nu är trädet på plats! eller ja, nästan i alla fall för det saknar en kruka (och då kommer det dessutom upp lite mer….) men där i hörnet får det bo. Kändes fräscht med en grön klick där!  Sen har jag ett till prosjekt i vardagsrummet… TV´n ska flyttas så att den inte är det första man ser då man kliver in i rummet. Alltså hur f.u.l. är inte TV´n??? SOM jag önskar att jag kunde köpa mig en sån där med ram runt och bildyta som är en spegel (då TV´n är av) som jag bl.a. sett i Living Etc. men den är tyvärr inte helt i linje med min ekonomi just nu (den är crazy dyr) så ja, ska som sagt möblera om. Det blir i alla fall bättre då… också får jag börja spara till den där andra så blir den kanske min om typ 23 år… Ha, ha.

Det blev föresten tacos till middag på oss idag och här pågår fortsatt lek. Alltså tänk så otroligt fantastiskt att J hittade sina nya bästa vänner i grannhuset. Det är bara magiskt…!  Nej, nu ska jag hälla upp ett glas kalla bubbles och bläddra i senaste mama. Åhhh den vardagslyckan…!

Njut din kväll kära du! 🙂

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “S.T.A.T.U.S.”

  1. Nilla says:

    Vad fint det blev, tänk vad lite gröna växter kan få det att bli mysigt 🙂 Du måste visa oss runt i ert fina hus nångång, så fler bilder tack 😉 Vet du, idag har jag haft dig i tankarna, jag lade ifrån mig min mobil och satt och dinglade med benen i vattnet, lät tankarna bara få komma och gå. Jag brukar vara bra på att stanna upp och ge mig tid att bara vara, men nu på semestern så har dagarna bara gått i ett och jag känner hur jag verkligen behöver få min egna tid. Sista semesterdagen idag, lite jobbigt att vardagen knackar på dörren, och jag borde ta tag i allt det där jag egentligen vill göra, men så ångar man på. Jaja, det är ju livet, så härligt ändå 🙂 Ha det bäst goa du, och glöm inte att njuta livet själv <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *